Νιούκαστλ: Σοκαρισμένος ο Μπρους από το πόσο άσχημα «χτύπησε» ο κορωνοϊός δύο παίκτες του

Νιούκαστλ: Σοκαρισμένος ο Μπρους από το πόσο άσχημα «χτύπησε» ο κορωνοϊός δύο παίκτες του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός ότι δύο ποδοσφαιριστές του υποφέρουν πολύ από τον κορωνοϊό και ενδέχεται να μείνουν εκτός για… μήνες!

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες, αλλά και σε ανθρώπινους οργανισμούς. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Premier League, θεωρητικά θα έπρεπε να περάσει… αναίμακτα το ραντεβού με τον ιό Covid-19.

Υπάρχουν, όμως, και (άσχημες) εξαιρέσεις στον… κανόνα. Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Στιβ Μπρους, αποκάλυψε ότι δύο ποδοσφαιριστές του υποφέρουν πολύ και, μάλιστα, ενδέχεται να μείνουν εκτός δράσης για… μήνες!

«Για δύο εξ’ αυτών, οι επιδράσεις είναι μεγάλες. Δεν θα μείνουν έξω για μια ή δύο εβδομάδες, θα χρειαστεί περισσότερο διάστημα» εξήγησε ο τεχνικός των Καρακαξών, στις τάξεις των οποίων υπήρξε έξαρση τις προηγούμενες εβδομάδες, με τέσσερις – πέντε να είναι ακόμα νοκ άουτ.

«Δεν είναι απλώς κόπωση, έχουν και άλλα συμπτώματα. Έφυγε γρήγορα από τους περισσότερους εξ’ αυτών, αλλά κάποιοι εξ’ αυτών ζορίζονται πολύ. Οι σκέψεις μου είναι με τους δύο παίκτες που έχουν επηρεαστεί περισσότερο» πρόσθεσε ο Μπρους, ο οποίος εμφανίστηκε σοκαρισμένος από το πόσο άσχημα έχει χτυπήσει ο ιός τους συγκεκριμένους παίκτες.

«Είναι τρομακτικό όταν σκέφτεσαι ότι είναι νέοι, υγιείς άνδρες και εξαίρετοι αθλητές» είπε σχετικά. «Αν κάποιος χρειάζεται υπενθύμιση για το πόσο σοβαρό είναι, τότε υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες» συμπλήρωσε ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος εστίασε στην κόπωση ως το πιο συχνό και έντονο σύμπτωμα στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών.

«Είχαμε όλο το… σετ. Εμετούς, φαγούρα, στοματικούς έρπητες, έλλειψη όσφρησης και γεύσης. Η κόπωση είναι μεγάλο πρόβλημα. Η πλειοψηφία που το είχε, πήγαινε για περπάτημα μισή ώρα και μετά έπρεπε να επιστρέψει στο κρεβάτι» κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X