Πάνος Λούπος: «Οι καλοί παίκτες σαν τον Λιβάγια πρέπει να μένουν, σκοπός είναι να φεύγουν οι μέτριοι» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «Οι καλοί παίκτες σαν τον Λιβάγια πρέπει να μένουν, σκοπός είναι να φεύγουν οι μέτριοι» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σημερινό σχόλιο του Πάνου Λούπου για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ είναι κάτι που πρέπει να γίνει ώστε η ΑΕΚ να ανέβει επίπεδο. Η Ενωση το περασμένο καλοκαίρι κινήθηκε ενεργά και δημιούργησε μια πολύ ποιοτική επίθεση. Παίκτες για όλες τις δουλειές. Πολλές επιλογές για τον προπονητή.

Το ίδιο δεν ισχύει για όλες τις θέσεις. Αυτό ενισχύει την πεποίθηση πως οι καλοί παίκτες όπως ο Μάρκο Λιβάγια πρέπει να βρίσκονται στην Ενωση. Ειναι άλλωστε έκανε παίκτης με κορυφαία ποιότητα. Από την άλλη ο Δικέφαλος θα πρέπει να βρει τρόπο να αντικαταστήσει τις μετριότητες του ρόστερ με ποιοτικές λύσεις.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr Πάνου Λούπου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X