Ντιμπάλα: «Θέλω το Champions League με τη Γιουβέντους»

Η νέα φανέλα της Γιουβέντους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιμπάλα έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα στη Γιουβέντους να είναι αβέβαιο, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι ονειρεύεται την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα.

Μία από τις δυσκολότερες χρονιές του από τό 2015 όταν κι εντάχθηκε στην Γιουβέντους περνά ο Αργεντινός άσος. Δέχεται έντονη κριτική για τις κακές εμφανίσεις του, ενώ σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ιταλίας το μέλλον του στην «γηραιά κυρία» δεν είναι εξασφαλισμένο.

Ο Ντιμπάλα έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το 2022 και οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση για ενδεχόμενη ανανέωση του, είναι σε εξέλιξη. Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι διοικούντες τους πρωταθλητές, προσφέρουν στον Ντιμπάλα ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ σε ετήσια βάση, την ώρα που ο έμπειρος άσος, απαιτεί 12-15 εκ. ευρώ για να υπογράψει.

Ωστόσο, η δεδομένη διαφωνία των δύο πλευρών, δεν εμποδίζει καθόλου τον Ντιμπάλα, να βάζει στόχους για το άμεσο μέλλον: «Τι θέλω για το μέλλον μου; Να κατακτήσω το Champions League, φυσικά με τη Γιουβέντους. Όταν η Γιούβε, μού πρόσφερε την φανέλα με τον αριθμό 10, ήμουν χαρούμενος και πολύ υπερήφανος. Ελπίζω να μπορέσω να τιμήσω αυτόν τον αριθμό και ακόμη περισσότερο το έμβλημα που φοράω στο στήθος μου, το οποίο είναι το πιο σημαντικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X