ΑΕΚ: 21 γκολ και 2η καλύτερη επίθεση της Super League (VIDEO)

ΑΕΚ: 21 γκολ και 2η καλύτερη επίθεση της Super League (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ φέτος παίρνει θετικό πρόσημο, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει 21 γκολ σε 11 ματς, στην Super League.

Με τα 21 γκολ οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την 2η καλύτερη επίθεση της Super League, πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει σκοράρει 28 γκολ.

Μάλιστα η Ενωση έχει και πολυφωνία στην επίθεση, καθώς έχουν σκοράρει 12 διαφορετικοί παίκτες στο πρωτάθλημα. Ετσι η ΑΕΚ γίνεται η ομάδα με τους περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ στην Super League.

Οι «τεσσάρες» στη Ριζούπολη

Η ΑΕΚ φέτος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και κόντρα στη Λάρισα… ξανά στη Ριζούπολη.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν στη Ριζούπολη με το Βόλο τη Δευτέρα και σίγουρα το παραπάνω στοιχείο δίνει μια παραπάνω νότα αισιοδοξίας.

Από εκεί και πέρα έχει σκοράρει τρία γκολ κόντρα στη Λαμία, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, εκτός απ’ αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

1,91 γκολ ανά ματς και 12 διαφορετικοί σκόρερ

Η ΑΕΚ όπως αναφέραμε και προηγουμένως έχει σκοράρει 21 γκολ σε 11 ματς στη Super League, κάτι που σημαίνει πως σκοράρει περίπου 1,91 ανά ματς.

Μάλιστα αυτά τα 21 γκολ τα έχουν πετύχει 21 διαφορετικοί σκόρερ. Το κουπί το «τραβάει» ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που έχει 6 γκολ και είναι ο 3ος σκόρερ της Super League, ενώ εκτός απ’ αυτόν έχουν σκοράρει και οι: Λιβάγια, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία, Κρίστισιτς, Ενομπακάρε (έχει φύγει από την ΑΕΚ), Νεντελτσεάρου, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα

Δείτε όλα τα γκολ της ΑΕΚ στη Super League

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X