ΑΕΚ: Ρίχνει τους τόνους για Λιβάγια (VIDEO)

ΑΕΚ: Ρίχνει τους τόνους για Λιβάγια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τα γελάκια του Μάρκο Λιβάγια ενόχλησαν την ΑΕΚ, όμως οι τόνοι πέφτουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα γέλια του Μάρκο Λιβάγια στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενόχλησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, όμως οι τόνοι πέφτουν ενόψει των συζητήσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Χθες οι τόνοι για το συγκεκριμένο περιστατικό έπεσαν και στην ΑΕΚ προσπαθούσαν να το υποβαθμίσουν, όπως αναφέρει η «Live Sport», υποστηρίζοντας πως ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει σε πολλές ομάδες του κόσμου. Ο Ίβιτς μάλιστα είχε και μία κουβέντα μαζί του και δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και σήμερα για να τελειώσει οριστικά το ζήτημα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, τις τελευταίες μέρες έχουν αναθερμανθεί οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και αναμένεται άμεσα η απάντηση του Κροάτη επιθετικού στην πρόταση τετραετούς συμβολαίου (3+1) έναντι 4 εκατ. ευρώ συνολικά. Εφόσον απαντήσει θετικά ο Λιβάγια, θα κληθεί να έρθει στην Αθήνα και ο ατζέντης του, σε διαφορετική περίπτωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί το θέμα η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X