Βαλμπουενά: Ανεβάζει στροφές για ΑΕΚ

Βαλμπουενά: Ανεβάζει στροφές για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανεβάζει στροφές ώστε να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς μετά τις γιορτές, ώστε να προλάβει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το «ΦΩΣ» ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται μετά τις γιορτές να επιστρέψει στη χώρα μας και να μπει σε φουλ ρυθμούς, προκειμένου να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Η αποκατάσταση του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καθώς δεν έχουν παρουσιαστεί περαιτέρω προβλήματα στη θλάση που έβγαλε με τον ίδιο να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως μετά τα Χριστούγεννα θα οριστικοποιηθεί το εάν θα καταφέρει να αγωνιστεί ή όχι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι συντριπτικά υπέρ της παρουσίας του στο ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X