Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα με Ολυμπιακό» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα με Ολυμπιακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλίμονο αν η ΑΕΚ πανηγύριζε μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό! Μπορεί το τελευταίο διάστημα η Ενωση να μην ήταν στα καλύτερά της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λέει και… ευχαριστώ για την ισοπαλία. Αντιθέτως. Στο κλαμπ αυτό το αποτέλεσμα μόνο σαν μην επιτυχημένο θα πρέπει να λογίζεται.

Οι λόγοι είναι αρκετοί και πολυδιάστατοι. Στην ΑΕΚ δεν χωρούν «ναι μεν, αλλά», στόχος είναι πάντα και παντού η νίκη. Αν ο πήχης πέφτει έστω για λίγο, τότε αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα που χρήζει διόρθωσης.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του enwsi.gr Τάσου Καπετανάκου για την ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X