Οι κορυφαίοι σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης για το 2020

Οι κορυφαίοι σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης για το 2020
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φέτος ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά για το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες λόγω των συνθηκών δεν μπορούσαν να έχουν την καθημερινή τους ρουτίνα. Ωστόσο ο Robert Lewandowski και ο Cristiano Ronaldo είναι μεταξύ των παικτών που δεν άφησαν να επηρεαστεί η φόρμα τους στο γήπεδο. Τριάντα τέσσερις παίκτες έφτασαν φέτος τα δώδεκα γκολ. Σύμφωνα με το planetfootball.com αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι σκόρερ στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης από τον Ιανουάριο.

10. Heung-min Son

Ο αρχηγός της Νότιας Κορέας είναι σίγουρα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Ασίας και έχει επιδείξει την ικανότητά του να πετυχαίνει γκολ και το 2020. Ο Son σημείωσε 15 γκολ αυτό το ημερολογιακό έτος – με ρυθμό 1 γκολ κάθε 127 λεπτά.

9. Kylian Mbappe

Ευθυγραμμισμένος για να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, μόλις αποσυρθεί ο Lionel Messi, ο Mbappe έχει κερδίσει τα γκολ στη Ligue 1 το 2020. Ο 21χρονος επιθετικός της PSG σημείωσε 16 τους τελευταίους 11 μήνες και έχει οδηγήσει τους Γάλλους αμυντικούς στην καταστροφή με τις ικανότητες του.

8. Mohamed Salah

Η κύρια πηγή γκολ της Λίβερπουλ, ο Salah κατέγραψε 18 γκολ κατά τη διάρκεια αυτού του ημερολογιακού έτους, καθώς η Λίβερπουλ τερμάτισε τελικά τη μακρά αναμονή για τον τίτλο της Premier League.

7. Francesco Caputo

Ένας παίκτης που δεν πρόκειται να προσποιούμαστε ότι γνωρίζουμε πολλά, ο Caputo έχει κερδίσει 18 γκολ το 2020 για τον Sassuolo στην Serie A. Ο 33χρονος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Serie B, αλλά προσχώρησε στο Sassuolo το 2019 .

6. Romelu Lukaku

Ο Βέλγος διεθνής έχει αποδείξει ότι οι κριτικοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην Ιταλία είναι λάθος. Έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρονάλντο του 1997-98 με 34 γκολ σε μια σεζόν στην πρώτη του εμφάνιση στην Inter. Έντεκα από αυτά ήρθαν στους αγώνες της Serie A στο δεύτερο μισό της σεζόν και ο Lukaku έχει ήδη σημειώσει άλλα επτά γκολ.

5. Zlatan Ibrahimovic

Παρά τα 39 του χρόνια το 2020, ο Ibrahimovic δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης και ήταν στην πρώτη γραμμή της δοκιμαστικής αναβίωσης της AC Milan. Ο Σουηδός διεθνής σημείωσε 10 γκολ της Serie A στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και πρόσθεσε άλλα οκτώ το 2020.

4. Ciro Immobile

Ο κορυφαίος σκόρερ της Serie A την περασμένη σεζόν με 36 γκολ, σκοράρισε 23 φορές με ρυθμό 1 κάθε 101 λεπτά το 2020, αν και δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει την Lazio να πέσει στην κατάταξη. Ευτυχώς, ο Immobile έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο Champions League αυτή τη σεζόν.

3. Erling Haaland

Τα 23 γκολ στη Bundesliga που σκοράρισε ο Haaland για την Borussia Dortmund το 2020 σημειώθηκαν με τον τρομακτικό ρυθμό του ενός κάθε 70 λεπτά. Αυτό περιλάμβανε τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Hertha Berlin τον Νοέμβριο και εξοργίστηκε όταν αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του.

2. Robert Lewandowski

Είκοσι έξι γκολ σε 21 εμφανίσεις στην Bundesliga για την Bayern Μονάχου, η οποία, με έκπληξη, διεκδίκησε τον τίτλο του στέμματος του Champions League το 2020. Αυτό έφτασε κατά μέσο όρο σε ένα γκολ κάθε 66 λεπτά, το αποκορύφωμα του οποίου ήταν τα τέσσερα εναντίον της Hertha Berlin τον Σεπτέμβριο του 2020 – συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης σε πέναλτι της τελευταίας στιγμής στον αγώνα.

1. Cristiano Ronaldo

Η φόρμα του Ρονάλντο κατά το πρώτο εξάμηνο της περασμένης σεζόν επανήλθε, με μια σταθερή αλλά απίστευτη επιστροφή με 10 γκολ. Από την αρχή της χρονιάς, σκόραρε 29 φορές για τη Juventus στη Serie A με ρυθμό γκολ ένα κάθε 71 λεπτά.

Αν μπορούσατε να προβλέψετε όλα αυτά τα γκολ τότε θα έπρεπε να επισκεφθείτε το casino.netbet.gr για να στοιχηματίσετε ανάλογα και να κερδίσετε από τις προβλέψεις σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X