ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με πρωτοβουλία της ΑΕΚ ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση με τον αγωνιστικό χώρο στο ΟΑΚΑ είχε φτάσει στο απροχώρητο και μετά το τέλος του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες και να αλλάξει ο χλοοτάπητας που έβαζε σε κίνδυνο κάθε παίκτη που αγωνιζόταν.

Ηδη μετά και την επισημοποίηση πως ο αγώνας της Ενωσης με τον Βόλο την προσεχή Δευτέρα (19:3) θα γίνει στη Ριζούπολη, τα μηχανήματα ξεκίνησαν τα έργα στο ΟΑΚΑ με πρωτοβουλία της ΑΕΚ και ήδη γίνεται αφαίρεση του χλοοτάπητα. Μάλιστα, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης θα έχει φύγει όλο το χορτάρι.

Θυμίζουμε πως αυτή θα είναι η 3η φορά που γίνονται βελτιωτικά έργα στο ΟΑΚΑ από το καλοκαίρι και μετά.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η ΑΕΚ κατασκευάζει ή συντηρεί τη δεδομένη στιγμή τρία γήπεδα («Αγιά Σοφιά-OPAP Αrena-Σπάτα-ΟΑΚΑ).

ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: «Τρέχουν» οι εργασίες στο ΟΑΚΑ-Αφαιρείται ήδη ο χλοοτάπητας! (ΦΩΤΟ)

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X