Επίσημο: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Βόλος

Επίσημο: Στη Ριζούπολη το ΑΕΚ-Βόλος
Photo Credits: INTIME

Ο αγώνας της ΑΕΚ με το Βόλο θα γίνει οριστικά στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό οδήγησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ στο να εξετάσουν το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για το ματς με το Βόλο κι αυτό συνέβη, καθώς η Super League ανακοίνωσε και επίσημα ότι το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας θα γίνει στη Ριζούπολη την προσεχή Δευτέρα (19:30).

Ετσι λοιπόν, η Ενωση θα δώσει το δεύτερο εντός έδρας ματς δίπλα στη γειτονιά της μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα και το τρίτο στο πρωτάθλημα έπειτα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ανακοίνωση της Super League

«Ανακοινώνεται ότι λόγω ολικής αντικατάστασης του χλοοτάπητα του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας  ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καμάρας» (Δευτέρα 21/12/2020 στις 19:30) και ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης» (Κυριακή 03/01/2021 στις 15:00)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X