Λιβάγια: Αμεσα η τελική απόφαση για την ανανέωση - Ολα τα δεδομένα

Λιβάγια: Αμεσα η τελική απόφαση για την ανανέωση - Ολα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Η χθεσινή δυσφορία της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια δεν συνδέεται με το συμβόλαιό του - Κρίσιμες επαφές τα επόμενα 24ωρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή κακή παρουσία του Μάρκο Λιβάγια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολιάστηκε έντονα, για όσα έκανε ή δεν έκανε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Κροάτης επιθετικός πέρασε απαρατήρητος σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Κάτι που συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπι τα τελευταία χρόνια. Επιθετικά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μία επικίνδυνη στιγμή στην εστία του Σα, ενώ απέναντι στον πεσμένο Ραφίνια θα μπορούσε να κάνει περισσότερα.

Αυτό που προξένησε την μεγάλη δυσφορία, τόσο στους ανθρώπους της ΠΑΕ, όσο και στον κόσμο ήταν τα όσα έκανε στον πάγκο. Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, η κάμερα τον έπιασε να γελάει με τον Ινσούα (ακόμη ένας παίκτης με σερί κακών εμφανίσεων), τη στιγμή που η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσε την ισοφάριση.

Με την αγωνία όλων στα ύψη, ο Λιβάγια ήταν εκτός κλίματος κι αυτό αποδείχθηκε με τη συμπεριφορά του στον πάγκο. Αυτό, φυσικά ενόχλησε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ωστόσο η δυσφορία αυτή δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με το θέμα του συμβολαίου του.

Οσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό…

Οι επαφές ΑΕΚ-Λιβάγια βρίσκονται σε εξέλιξη

Η υπόθεση με την ανανέωση του Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να κορυφωθεί τα επόμενα 24ωρα, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία.

Πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο κρίσιμο ραντεβού που θα έχει η ΑΕΚ με τον ατζέντη του Λιβάγια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε.

Η Ενωση του έχει προτείνει 4ετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ περιμένουν την απάντησή του. Και τα μηνύματα είναι θετικά, όπως διαβάσατε πρόσφατα στο enwsi.gr.

Πιθανότατα η κομβική συνάντηση να γίνει την επόμενη εβδομάδα, καθώς αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο Ιταλός μάνατζερ. Δηλαδή, μετά τον αγώνα της Δευτέρας με τον Βόλο.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Λιβάγια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (1/1/21) μπορεί να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X