Απίστευτο: Στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια, αλλά αθώοι Μαρινάκης και άλλοι 15 -Η εισαγγελική πρόταση!

Ο εισαγγελέας στη δίκη της «Συμμορίας έκρινε αθώο τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι άλλους 15, αλλά στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια

Την ενοχή ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη της «Συμμορίας, Χαράλαμπος Λακαφώσης.

Ωστόσο, έκρινε αθώους τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σαρρή και άλλους 13.

Στημένο θεωρεί τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013 ο εισαγγελέας στη δίκη της “Συμμορίας”, προτείνοντας την ενοχή των του τότε μεγαλομετόχου της Ημαθίας, Γιώργου Αρβανίτη και του παράγοντα Γιώργου Λαναρή, καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη για τους οποίους ο κ. Λακαφώσης έκανε λόγο για «προκλητικά απαθή» στάση στο πρώτο και 3ο γκολ του Ολυμπιακού.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους επτά κατηγορούμενους για “Συμμορία” προτείνεται η απαλλαγή τους λόγω παραγραφής καθώς όπως ισχυρίστηκε η δράση της ατόνισε τον Δεκέμβρη του 2012, αρχές του 2013 και ως εκ τούτου έχει επέλθει παραγραφή αφού είναι πλημμέλημα. Πρόκειται εκτός από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για τους: Γιώργο Σαρρή (πρώην πρόεδρο ΕΠΟ), Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθόπουλο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Προύντζο (πρώην παράγοντες ΕΠΟ), Γιώργο Δούρο (πρώην πρόεδρο ΚΕΔ), Θανάση Μπριάκο (πρώην μέλος της ΚΕΔ).

Επίσης, προτείνεται η ενοχή του πρώην διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλου για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Πρόταση για αθώωση υπάρχει και για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος, για τους Μαρινάκη, Σπανό, Αγγελόπουλο, Σα Πίντό καθώς η κατάθεση Φύσσα χαρακτηρίστηκε “περίεργα αβάσιμη”.

Για τους αγώνες πλέι οφ της Football League το 2012 προτείνεται η απαλλαγή των Κάμπαξη, Ιωαννίδη, Αμπάρκοιολη και των “8” της “Συμμορίας” καθώς όπως ειπώθηκε υπήρχε η πρόθεση αλλά δεν είναι σίγουρο ότι επιτεύχθηκε ο σκοπός, η κατηγορία μετατρέπεται σε πλημέλλημα και έχει παραγραφεί, όπως αναφέρει το sdna.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X