Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Εικόνες του enwsi.gr από την κατάσταση του ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντονος εκνευρισμός υπάρχει στην ΑΕΚ για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεινοπάθησαν με την μπάλα κάτω και μετά το τέλος του ματς οι πρωταγωνιστές χαρακτήρισαν τον αγωνιστικό χώρο ως «επικίνδυνο».

Οι «κιτρινόμαυροι» παίρνουν τα μέτρα τους για να μην επαναληφθούν αυτές οι εικόνες και ετοιμάζονται να μετακομίσουν στη Ριζούπολη για το ματς με το Βόλο.

Ηδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε «εντολή» για ξήλωμα του χορταριού και αναμένεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας με τη Ριζούπολη για να προχωρήσουν οι εργασίες.

Μία κατάσταση που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και στα δύο γήπεδα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Το enwsi.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Δείτε το… χάλι του ΟΑΚΑ: 

Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ) Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ) Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ) Το enwsi.gr αποκαλύπτει το σημερινό χάλι του ΟΑΚΑ! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X