Κράξιμο σε Σα για την γκάφα στο 1-1, για τα κόρνερ Γκαρσία και τα χτυπήματα του (VIDEO)

Κράξιμο σε Σα για την γκάφα στο 1-1, για τα κόρνερ Γκαρσία και τα χτυπήματα του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοσέ Σα χθες ήταν σε κακή κατάσταση και δέχεται σκληρή κριτική για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ισοφάρισε τον Ολυμπιακό στο 80′ με τον Αντρέ Σιμόες, έπειτα από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Λιβάι Γκαρσία και λάθος αντίδραση και τοποθέτηση του Ζοζέ Σα.

Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ έδειξε και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη πως έχει εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ και γενικότερα στημένα. Εκεί πέτυχε ένα τρομερό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στον Ολυμπιακό όμως δεν μελέτησαν σωστά τις εκτελέσεις-φωτιά του Γκαρσία και αυτό φάνηκε από τις λάθος τοποθετήσεις του Σα σχεδόν σε κάθε κόρνερ που εκτελούσε ο εξτρέμ της ΑΕΚ. Μία φορά στο πρώτο ημίχρονο που ο Εμβιλά έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι την μπάλα από την γραμμή και ενώ ο Σα είχε κολλήσει στο πρώτο δοκάρι και 2 φορές στο β’ ημίχρονο.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το γκολ που πέτυχε η Ενωση με τον Σιμόες, όταν και ο Σα δεν έκανε καλή εκτίμηση, έμεινε κολλημένος στο πρώτο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει την φάση.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει σκληρή κριτική από χθες στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση του Σα σε ματς που αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός θα ανέβαζε πολύ τη διαφορά, ενώ έκανε και άσχημα χτυπήματα με την μπάλα στα πόδια. Εκεί που ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνο τον κάκιστο χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Δείτε το γκολ του Σιμόες: 

Η λάθος αντίδραση του Σα στο πρώτο ημίχρονο (δείτε στο 1:15 του βίντεο)

Το γκολ του Γκαρσία με τον Απόλλωνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X