Τσιγκρίνσκι σε Καρέρα: «Θα παίξω, με χρειάζεται η ΑΕΚ» -Πως κρίθηκε η συμμετοχή του παρά τους πόνους!

Τσιγκρίνσκι σε Καρέρα: «Θα παίξω, με χρειάζεται η ΑΕΚ» -Πως κρίθηκε η συμμετοχή του παρά τους πόνους!
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έπαιξε με δική του ευθύνη στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Δευτέρα το ιατρικό τιμ έδινε ελάχιστες πιθανότητες για τη συμμετοχή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά ο Ουκρανός έπαιξε κανονικά στο ντέρμπι, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ να έχει μία πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία απ’ αυτήν των πρόσφατων αγώνων.

Ο Τσιγκρίνσκι είχε παραμονή του ματς διάλογο με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τον ρώτησε αν μπορεί να βοηθήσει και ο Τσιγκρίνσκι απάντησε: «Αφού με χρειάζεται η ομάδα, είμαι στη διάθεση σας».

Μετά το τέλος του ματς όλο το ιατρικό τιμ και οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν πέσει πάνω στον Τσιγκρίνσκι για να δουν πως ήταν η κατάσταση στον ώμο του.

Να σημειώσουμε πως ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης αγωνίστηκε στο ντέρμπι με ειδικό δέσιμο στον ώμο.

Ο Τσιγκρίσνκι έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του και στις περισσότερες κινήσεις δεν πονούσε, αλλά υπήρχε πρόβλημα από τον τραυματισμό του και στις μονομαχίες και στα άλματα για κεφάλια από τη ρήξη του τένοντα που είχε υποστεί.

Πάντως ο Ουκρανός γελούσε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς λέγοντας ότι… περιμένει με αγωνία το πως θα ξυπνήσει σήμερα.

Η συμμετοχή του Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε από το «ΟΚ» που έδωσε ο ίδιος στον Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X