Η ΑΕΚ ψάχνει έδρα για το ματς με Βόλο για να φύγει από το «χωράφι» του ΟΑΚΑ (VIDEO)

Εικόνες πριν από τη σέντρα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να μην παίξει στο ΟΑΚΑ το ματς με το Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό έχει βάλει σε σκέψεις τους «κιτρινόμαυρους».

Οι δύο ομάδες χθες δυσκολεύτηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παράπονα από το χορτάρι, ενώ και η ΑΕΚ το πλήρωσε στο 90′ στη φάση με τον Τάνκοβιτς.

Ολα αυτά έχουν βάλει σε σκέψεις την ΑΕΚ η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για το ματς με το Βόλο, προκειμένου να αρχίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ολική ανακατασκευή του ΟΑΚΑ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών.

Οτι και να γίνει πάντως με το ματς με το Βόλο είναι δεδομένο πως η ανακατασκευή θα προχωρήσει.

Να υπενθυμίσουμε η ΑΕΚ στερήθηκε ήδη μια φορά την έδρα της με τη Λάρισα προκειμένου να δώσει χρόνο στο ΟΑΚΑ μήπως έπιανε τόπο η μερική ανακατασκευή, αλλά δεν μπορούσε βεβαίως να δώσει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο λόγω των δυο εντός έδρας ματς με Ζόρια και Μπράγκα.

Σε ότι αφορά το ματς με το Βόλο η πρώτη σκέψη είναι να γίνει το παιχνίδι στο γήπεδο της Ριζούπολης, καθώς ο Απόλλων παίζει εκτός αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X