Σιμόες: «Θα αντάλλαζα το γκολ με μια νίκη της ΑΕΚ»

Σιμόες: «Θα αντάλλαζα το γκολ με μια νίκη της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες μετά το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σκόρερ του ντέρμπι, Αντρέ Σιμόες, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Σιμόες στάθηκε στην προσωπικότητα και στην αντίδραση που έβγαλε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόες στη NOVA μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό:

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το γκολ του Ολυμπιακού: «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα ντέρμπι. Αυτό που νιώθαμε είναι ότι θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση. Προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε στο γήπεδο, μπαίναμε δυνατά και ήμασταν ανώτεροι. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε το γκολ, αλλά δείξαμε σωστή αντίδραση και ήμασταν ενωμένοι. Παραλίγο να σκοράρουμε στο τέλος με τον Τάνκοβιτς. Δείξαμε όμως χαρακτήρα και προσωπικότητα. Εμπιστευόμαστε τον προπονητή μας και θέλαμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Για το ξέσπασμά του στο γκολ: «Τώρα που είδα δεν ήταν και ο καλύτερος. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έπρεπε να τα βγάλω. Έβλεπα και τους συμπαίκτες μου ότι το παλεύαμε. Μόλις δεχθήκαμε το γκολ είπαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε. Είπα στον Νεντελτσιάρου σε μια προηγούμενη φάση, άσε με να πηδήξω, και την επόμενη φορά σκόραρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί έχω και τα γενέθλιά μου σήμερα. Είμαι πολύ καλά με την οικογένειά μου. Θα αντάλλαζα όμως το γκολ με τη νίκη για την ομάδα».

Για το αν η έκρηξή του στο γκολ ήταν λόγω και της συσσωρευμένης πίεσης τελευταία: «Ήταν αποτέλεσμα της πίεσης γιατί ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οι φίλαθλοί μας το αξίζουν και θέλαμε να τους δώσουμε χαρά. Μας μίλησαν στο προπονητικό κέντρο. Και εμάς μας πονάει και μας πληγώνει αυτή η κατάσταση. Εμείς και εγώ προσωπικά ήθελα να δώσω χαρά στον κόσμο γιατί το αξίζει και μας δίνει ώθηση. Αν η ομάδα δείξει το ίδιο πάθος και αγωνιστικότητα και στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα δεν θα φεύγει ηττημένη στον αγωνιστικό χώρο».

Για την καλύτερη και τη χειρότερή του στιγμή στα έξι χρόνια που είναι στην ΑΕΚ: «Ήρθα το 2015, κέρδισα ένα Κύπελλο, αυτό που είδα είναι μια ποιότητα διαφορετική στα γήπεδα. Μου άρεσε πολύ και έμεινα τόσα χρόνια και ελπίζω να μείνω ακόμα περισσότερο. Η καλύτερη μου στιγμή ήταν όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και η χειρότερη είναι όταν σε κάθε χρονιά απομακρυνόμαστε από τον τίτλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X