Μαρτίνς: «Ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πίστα για πατινάζ, είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος» (VIDEO)

Μαρτίνς: «Ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πίστα για πατινάζ, είναι ακατάλληλος και επικίνδυνος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε παράπονα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ ως «επικίνδυνο» και «ακατάλληλο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος μοιάζει με πίστα για πατινάζ, επικίνδυνος και έπεφταν συνέχεια οι παίκτες και ήταν επικίνδυνος για αυτούς. Στην επανάληψη είχαμε φάσεις και βελτίωση στον τρόπο που παίξαμε, αλλά γενικά ήταν κακό παιχνίδι λόγω του αγωνιστικού χώρου».

Για τις αλλαγές που έκανε ο Ολυμπιακός: «Η εικόνα βελτιώθηκε και από τους Καμαρά – Φορτούνη αλλά και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλύτερα. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν κλείστα για να κρατήσουν το μηδέν στην επανάληψη όμως έγιναν φάσεις».

Για τα λάθη των παικτών του και το πρωτάθλημα γενικά: «Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για αυτό όλοι έκαναν τόσα πολλά λάθη. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πιστεύω μέχρι το τέλος θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X