ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Η Ενωση κάνει αυτό που πρέπει, αλλά χρειάζεται να γίνει πιο απειλητική»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ στo ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι σοβαρή στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό και δεν έχει απειληθεί ιδιαίτερα από την ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Λιβάι Γκαρσία λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά με απευθείας κόρνερ, αλλά ο Μβιλά έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Τάσος Καπετανάκος: Σε ένα κάκιστο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο η ΑΕΚ προσπαθεί να διαχειριστεί χωρίς ρίσκα το ματς. Όμως χρειάζεται να γίνει πιο επιθετική και απειλητική γιατί αυτή θέλει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός διαχειρίζεται το ματς δίχως μεγάλη ένταση και πίεση. Και αυτό είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Το κακό για την ΑΕΚ είναι ότι ο Μάνταλος και ο Λιβάια δεν είναι σε καλή φόρμα και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλοί. Αμυντικά γίνεται η δουλειά μέχρι στιγμής και στη μία καλή φάση του Ολυμπιακού ο Τσιντώτας ήταν εκεί. Η ΑΕΚ όμως έχει μία σοβαρή απειλή, το απευθείας κόρνερ του Γκαρσία. Και αυτό για ομάδα που θέλει τη νίκη δεν αρκεί. Χρειάζεται σε πρώτη φάση μεγαλύτερη πίεση ψηλά.

Πάνος Λούπος: «Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει. Κρατάει μπάλα και δεν αφήνει τον ΟΣΦΠ να κάνει το παιχνίδι του. Με την τετράδα των Μάνταλου, Λιβάγια, Λιβάι και Καρίμ, ο Καρέρα έχει κάνει τον ΟΣΦΠ να ανησυχεί και να έχει το μυαλό του, κυρίως σε αυτούς. Ματς ισορροπημένο, που φαίνεται ότι θα κριθεί στο όριο και στο λάθος. Πήγε να γράψει ιστορία ο Λιβάι, σκοράροντας ξανά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά έσωσε την ομάδα του, ο Εμβιλά πάνω στη γραμμή του τέρματος».

Τάσος Τσατάλης: Η ΑΕΚ έχει ένταση στο παιχνίδι της κι αυτό είναι το πιο θετικό ως τώρα. Όπως και το ό,τι δεν έχει φάση ο ΟΣΦΠ σε σετ παιχνίδι, παρά μόνο σε στημένο. Δεν έχει όμως η ΑΕΚ τρόπο προς το παρόν να μεταφέρει καλά τη μπάλα στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου. Για να έχει τύχη για το ματς και να χτίσει πάνω στην ένταση που βγάζει στο γήπεδο, πρέπει να κάνει κι αυτό. Ωστόσο το βασικό παραμένει να μην υπάρξουν λάθη πίσω.

Σταύρος Καζαντζόγλου: Αναμφίβολα, μέχρι τώρα το ματς έχει θετικό πρόσημο για την ΑΕΚ. Ελέγχει τον ρυθμό, ζορίζει τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το έχει κεφαλαιοποιήσει στις τελικές που θα μπορούσε. Στέκεται καλά και αμυντικά, εξαιρετική η παρουσία του Τσιγκρίνσκι, μόνο άγχος οι στατικές φάσεις. Νομίζω, πως με τον ίδιο ρυθμό η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X