Φορτούνης: «Να πάμε με τον αέρα του πρωταθλητή που έχουμε και να κερδίσουμε» (VIDEO)

Φορτούνης: «Να πάμε με τον αέρα του πρωταθλητή που έχουμε και να κερδίσουμε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης πριν από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Οσα δήλωσε ο Φορτούνης:

«Εντάξει είχα έναν τραυματισμό στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, παρόλα αυτά ξεκουράστηκα και τώρα πλέον είμαι καλά, έτοιμος γι’ αύριο, είναι ένα παιχνίδι και πάμε να το πάρουμε για να αυξήσουμε τη διαφορά και από την ΑΕΚ και από τον ΠΑΟΚ».

-Για το ματς με τη Λαμία και για τ’ ότι σκόραραν έξι διαφορετικοί παίκτες: «Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά γιατί είχαν καιρό να σκοράρουν, αυτό είναι καλό για την ομάδα γιατί σκοράρουν αρκετοί παίκτες. Αυτό είναι μέσα στην προπόνηση το δουλεύουμε, θέλουμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε ώστε να γίνεται το έργο μας πιο εύκολο».

-Πως περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Όπως περιμένω τα άλλα παιχνίδια έτσι περιμένω και αυτό, ξέρω πως είναι σημαντικό και για τους οπαδούς μας. Πρέπει να πάμε εκεί με τον αέρα του πρωταθλητή που έχουμε και έχουμε το μέταλλο να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο».

-Είναι κάτι που σου δίνει δύναμη τ’ ότι αναδείχθηκες παίκτης του μήνα Νοεμβρίου: «Βρίσκω τον ρυθμό μου, πατάω καλά. Νιώθω σημαντικός, έχω πάρα πολύ καλή ψυχολογία, οπότε το ίδιο θέλω να κάνω και στα επόμενα παιχνίδια, να βοηθάω την ομάδα και να βοηθηθώ και εγώ μέσα απ’ αυτό».

Δείτε όσα δήλωσε ο Φορτούνης: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X