Να του θυμίσει τα… παλιά!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τι άλλαξε από τον τελικό Κυπέλλου του Σεπτεμβρίου

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να του θυμίσει τα παλιά (5 νίκες το διάστημα 2016-18) μπαίνει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Από θέση αουτσάιντερ η «Ένωση», σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Για την ΑΕΚ το συγκεκριμένο ντέρμπι έρχεται σε μια στιγμή που έψαχνε ένα μεγάλο ματς εξιλέωσης και υπό αυτό το πρίσμα το συγκεκριμένο είναι το κατάλληλο. Όλα αυτά βέβαια θα έχουν αξία αν η ομάδα του Καρέρα ανταποκριθεί στα μετόπισθεν, γιατί επιθετικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοράρει η ΑΕΚ. Ακραίο το 3,95 του να κρατήσει στο μηδέν τους «ερυθρόλευκους».

Η «Ένωση» προέρχεται από τη νίκη επί του Απόλλωνα (4-3) στη Ριζούπολη, σε ένα ματς που εμφάνισε και πάλι… παιδικές ασθένειες. Όσο δυνατή είναι επιθετικά, τόσο προβληματίζει η άμυνα. Πάντως, ο Μάσιμο Καρέρα και οι συνεργάτες του εκτιμούν ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η εικόνα θα είναι διαφορετική προς το καλύτερο.

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να μειώσει κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X