Ντεπάι για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Είναι 100% αφοσιωμένος στη Λιόν»

Ντεπάι για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Είναι 100% αφοσιωμένος στη Λιόν»
Photo Credits: INTIME

Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα επιμένει για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι, αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή έως το καλοκαίρι, καθώς απομακρύνεται το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς, πως ο Ολλανδός σταρ δεν θα παραχωρηθεί έως το τέλος της σεζόν, ήρθε και ο ίδιος να δηλώσει στην εφημερίδα «Le Parisien» πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα:

«Είμαι 100% αφοσιωμένος στη Λιόν. Είναι μεγάλη ομάδα, είμαι αρχηγός της και παλεύουμε για τον τίτλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, καθώς σκέφτομαι μόνο πως θα τερματίσουμε πρώτοι», τόνισε ο 26χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει ήδη έξι γκολ σε 14 αγωνιστικές.

O Ολάς την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει πως «ο Μέμφις θα μείνει στην ομάδα έως το τέλος της σεζόν, καθώς τον χρειαζόμαστε. Το καλοκαίρι όταν θα μείνει ελεύθερος αυτός θ’ αποφασίσει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά τον Ιανουάριο δεν θα παραχωρηθεί. Και το καλοκαίρι έλεγαν πως θα πάει στην Μπαρτσελόνα και δεν με πίστευαν όταν έλεγα πως θα μείνει, αλλά τελικά έμεινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X