Νέος αρχιδιαιτητής στην Τσεχία ο Περέιρα

Νέος αρχιδιαιτητής στην Τσεχία ο Περέιρα
Photo Credits: INTIME

Η ομοσπονδία της Τσεχίας απέλυσε την προηγούμενη επιτροπή διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επόμενος σταθμός… Τσεχία για τον γνωστό μας Βίτορ Μέλο Περίερα, που την προηγούμενη τριετία βρισκόταν στην προεδρία της ελληνικής ΚΕΔ.

Η τσέχικη ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει νέος αρχιδιαιτητής ο Πορτογάλος, σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά το σκάνδαλο στημένων αγώνωνν που έπληξε το ποδόσφαιρο της χώρας το προηγούμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η ομοσπονδία της Τσεχίας απέλυσε την προηγούμενη επιτροπή διαιτησίας, μετά το σάλο που υπήρξε, με τη σύλληψη του αναπληρωτή προέδρου (της ομοσπονδίας) και άλλων 18 αξιωματούχων έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

«Προς το παρόν αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί η τρέχουσα κατάσταση στην επιτροπή διαιτητών και γενικά στη διαιτησία», δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Τσεχίας, Μάρτιν Μάλικ.

«Θα ήθελα ο κ.Μέλο Περέιρα να βοηθήσει την επιτροπή διαιτησίας να ξαναγίνει ένας διαφανής και πλήρως ανεξάρτητος φορέας το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X