ΑΕΚ μπες και κέρδισε τους, τίποτε άλλο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ μπες και κέρδισε τους, τίποτε άλλο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε δίνει μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για να μείνει ζωντανή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια απόψε. Εχει μία δουλειά. Να κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (19:30, NovaSports 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο τρόπος είναι αδιάφορος. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Ετσι η ΑΕΚ καλείται να βρει τρόπο να περιορίσει την επίθεση του Ολυμπιακού και να «χτυπήσει» την προβληματική άμυνά του με τους ποιοτικούς επιθετικούς της. Με σκοπό να κερδίσει και να μειώσει τη διαφορά με τον ΟΣΦΠ στους -3, ώστε να ξαναμπεί στην μάχη του πρωταθλήματος.

Το σίγουρο είναι πως αυτά τα ντέρμπι απαιτούν μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και… μάτι που γυαλίζει. Χαρακτηριστικά που οι παίκτες του Καρέρα δεν έχουν δείξει πέρα από το ματς με την Βόλφσμπουργκ. Ετσι, η ΑΕΚ πρέπει να βρει και πάλι τον καλύτερο εαυτό της, να πιστέψει στις δυνατότητές της και να πάρει το «τρίποντο».

Αν δεν τα καταφέρει όμως θα έχει μείνει πολύ πίσω… Σε περίπτωση ισοπαλίας θα είναι στο -6 και θα έχει δώσει όλα τα εντός έδρας ντέρμπι, ενώ 3 και 14 Ιανουαρίου παίζει στο Καραϊσκάκη και στο Χαριλάου. Αν ηττηθεί αποχαιρετά μιας και θα βρίσκεται πριν φύγει το 2020 στο -9…

Το πλάνο της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μάσιμο Καρέρα για το αποψινό παιχνίδι δεν έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Νασίμ Χνιντ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όπως και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ενώ επέστρεψε και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οσον αφορά στα πλάνα του Ιταλού τεχνικού, αναμένεται να ξεκινήσει απόψε το ντέρμπι με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξιά να επιστρέφει μετά την κάκιστη εμφάνιση του Παουλίνιο για να βοηθήσει στην αμυντική ασφάλεια, αριστερά παρότι ο Μιτάι έκανε καλές εμφανίσεις, ενώ ο Ινσούα μπήκε ως αλλαγή την Κυριακή, χθες δοκιμάστηκε ο Λόπες. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία…

Στα στόπερ με τον Τσιγκρίνσκι διαθέσιμο ο Νεντελτσεάρου θα είναι πιθανότατα στο πλάι του. Αν δεν παίξει ο Ουκρανός το δίδυμο θα είναι Σβάρνας-Νεντελτσεάρου, καθώς και ο Χνιντ είναι εκτός αποστολής.

Στα χαφ ο Κρίστιτσιτς θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα και θα παίξει είτε δίπλα στον Σιμόες που θα έχει ρόλο στην ανασταλτική λειτουργία. Ο κουρασμένος Σάκχοφ αναμένεται να είναι στον πάγκο. Ο Μάνταλος θα είναι δεκάρι στο 4-2-3-1, ενώ η επίθεση θα παραμείνει ίδια όπως και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη. Δηλαδή, ο Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, ο Λιβάγια αριστερά και ο Ανσαριφάρντ σε θέση σέντερ φορ. Στον πάγκο θα είναι οι Ολιβέιρα και Τάνκοβιτς, ώστε να μπουν αν χρειαστεί στην εξέλιξη του ντέρμπι…

Οι υπόλοιποι της αποστολής της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Το πλάνο του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κανονικά στη διάθεσή του σήμερα τους Κώστα Φορτούνη και Ρούμπεν Σεμέδο και θα παρατάξει το ερυθρόλευκο σύνολο με τις γνωστές απουσίες των τραυματιών Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούμα και Ντρέγκερ.

Μοναδικό ερωτηματικό στην 11άδα που σκέφτεται ο Μαρτίνς αποτελούν οι θέσεις στα άκρα της επίθεσης, όπου θέση διεκδικούν οι Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι και Τιάγκο Σίλβα.

Από κει και πέρα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει σε σχηματισμό 4-3-3 με τους Σ κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας αριστερά και δεξιά της άμυνας, Σεμέδο, Σισέ στα στόπερ, τους Καμαρά, Μπουχαλάκη και Εμβιλά στο κέντρο, τον Φορτούνη αριστερά και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ο Λετονός διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Λετονός Αντρίς Τρεϊμάνις θα διευθύνει το εξ αναβολής ντέρμπι, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς. Τέταρτος ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας). Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών).

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό όπως και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X