Κίνδυνος διετούς αποκλεισμού για τον Σιαμπάνη διότι «δεν ενημέρωσε τις αρχές εντός 48 ωρών»!

Οσα αναφέρει το Αρθρο 30 και τον σοβαρό κίνδυνο του Μάριου Σιαμπάνη

Η υπόθεση που άνοιξε τα τελευταία 24ωρα με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για προσπάθεια δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη πριν το ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ και είχε ως συνέπεια να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση, αναμένεται να έχει αρκετά επεισόδια ακόμα και δη… πολυεπίπεδα.

Κι αυτό γιατί πλέον σε μεγάλους μπελάδες μπαίνει και ο 21χρονος πορτιέρο των “κιτρίνων”, που υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι πράγματι έγινε προσπάθεια να τον δωροδοκήσουν.

Η συνάντηση που καταγγέλθηκε, έγινε την περασμένη Πέμπτη και όπως προκύπτει από τα γεγονότα, ο ποδοσφαιριστής πήγε στις Αρχές τη Δευτέρα το βράδυ, ενώ είχε ήδη διεξαχθεί το κυριακάτικο ντέρμπι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Σιαμπάνης δεν ενημέρωσε σχετικά για όσα συνέβησαν εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζει ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΠΟ κι ως εκ τούτου κινδυνεύει πλέον άμεσα με σοβαρότατες ποινές! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το άρθρο 30 του Π.Κ., αν ο ποδοσφαιριστής που φέρεται να έγινε προσπάθεια να χειραγωγηθεί η απόδοσή του για να επηρεαστεί ένα αποτέλεσμα, δεν ενημερώσει τα αρμόδια όργανα εντός 48 ωρών, τότε του επιβάλλεται η ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για διάστημα δύο ετών!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X