Μια ελληνική παραγωγή ανάμεσα στα θηρία: Οι 9 καλύτερες σειρές για το 2020

Μια ελληνική παραγωγή ανάμεσα στα θηρία: Οι 9 καλύτερες σειρές για το 2020

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κρατούσε κανείς το πρώτο μισό του 2020, τότε δεν θα έβρισκε και πολλές τόσο σούπερ σειρές για να βάλει σε μια τέτοια λίστα. Θα πει κάποιος «ε, γι΄αυτό τα έτη κρατάνε 12 μήνες. Αν κρατούσαν έξι, τότε θα υπήρχε άλλος προγραμματισμός».

Ένα σωστό επιχείρημα, αλλά εξίσου σωστό είναι να πούμε κι ότι το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν ήταν σαν το κάθε εξάμηνο των περασμένων ετών. Έμοιαζε με περισσότερο από χρόνο σε αίσθηση και εξαιτίας του παγκόσμιου lockdown, υπήρξε μια «απελευθέρωση» περιεχομένου, με τα μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού να κάνουν διαρκώς raise.

Αυτό είναι που καθιστά ακόμα πιο μεγάλο το επίτευγμα του να μπει μια ελληνική σειρά στις καλύτερες της χρονιάς. Οκ, δεν μπήκε από κάποιο τεράστιο δίκτυο ή ιστοσελίδα του εξωτερικού, από εμάς μπαίνει. Αλλά και οι υπόλοιπες σειρές πήραν ύψος από την απήχηση που είχαν και στα καθ΄ημάς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X