ΑΕΚ: Με την επιστροφή του Στελάρα, διπλό τίτλου στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

ΑΕΚ: Με την επιστροφή του Στελάρα, διπλό τίτλου στη Νέα Σμύρνη (VIDEO)

Το γκολ στο 81’ ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Δημητριάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επισκέψεις της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1991, ήταν πραγματικά εντυπωσιακά. Υπήρξε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, που κρίθηκε από το πέναλτι που κέρδισε ο Δημητριάδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγκιοζόπουλος.

Περιλάμβανε ακόμα όμως, την αναγκαστική και πρόωρη επιστροφή του Στέλιου Μανωλά από τον τραυματισμό του για να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα, αλλά και την είσοδο του Φάνη Κοφινά στο δεύτερο μέρος, αντί του τραυματία Μήνου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά σε καθεστώς απόλυτης έντασης. Ο Πανιώνιος με Πάντιτς, Κοπιτσή, Μιρτσέκη και άλλους είχε αξιόλογο σύνολο, αλλά εκείνη η ΑΕΚ είχε βάλει πλώρη για επιστροφή στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί άλλωστε η ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ και κανείς δεν ήθελε νέα απώλεια. Η Ενωση πίεσε, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο φινάλε ήταν αυτή που χαμογέλασε. Ο Μπαρμπαλιάς βγήκε να αποκρούσει τη μπάλα, αλλά γκρέμισε τον Δημητριάδη που είχε πρώτος επαφή μαζί της.

Μοιραία, άρχισαν οι γνωστές κραυγές από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις σε ένα ματς όπου ο διαιτητής Μαζαράκης έκανε πολλά λάθη, αλλά και προς τις δυο ομάδες. Το σημαντικό είναι πως η ΑΕΚ στάθηκε ξανά όρθια, βρήκε τη λύση με το γκολ του Καραγκιοζόπουλου και οδηγούσε από την κορυφή την κούρσα του πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X