Στιγμές τρόμου σε σπίτι στο Χαλάνδρι - Ληστές με βαριοπούλα έσυραν την κόρη από τα μαλλιά

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με δύο κιλά κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή του Χαλανδρίου, την ώρα που κοιμόντουσαν στη μονοκατοικία τους.

Τέσσερα άτομα, με κουκούλες και οπλισμένα με λοστό και πιστόλι, εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους ξύπνησαν, τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Μάλιστα, άσκησαν βία στην κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού που κοιμόταν και αυτή στη μονοκατοικία, καθώς την άρπαξαν από τα μαλλιά και έσυραν στο διάδρομο για να τρομάξουν τους γονείς της.

Εντός της οικίας απέσπασαν περίπου 8.000 ευρώ σε μετρητά και τιμαλφή, ωστόσο, δεν αρκέστηκαν σε αυτά και υπό την απειλή όπλου οδήγησαν την 70χρονη στο υπόγειο της μονοκατοικίας.

Εκεί τους υπέδειξε πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το «ξήλωσαν» για να το πάρουν μαζί τους, ωστόσο, αυτό ήταν άδειο.

Πάρα τις έρευνες που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών, ενώ σε εξέλιξη είναι προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής.

πηγή Reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X