ΑΕΚ: «Σαρώνει» την αγορά για δεξί μπακ ο Ιβιτς -Το ενδεχόμενο αποχώρησης

ΑΕΚ: «Σαρώνει» την αγορά για δεξί μπακ ο Ιβιτς -Το ενδεχόμενο αποχώρησης
Photo Credits: INTIME

Ο Ιλια Ιβιτς αναζητά έναν ακραίο αμυντικό με επιθετικά στοιχεία για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ «καίγεται» για ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με τον Ιλια Ιβιτς τον Ιανουάριο.

Και έτσι συνεχίζει το ψάξιμο στην αγορά για την ανεύρεση ενός παίκτη για την θέση του δεξιού μπακ, εκεί που είναι ένα από τα μεγάλα αμυντικά κενά της ΑΕΚ την φετινή σεζόν παρά τις πολλές αλλαγές και δοκιμές του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ενωσης αναζητά έναν ακραίο αμυντικό με επιθετικά στοιχεία που θα δίνει στην ΑΕΚ αυτά που αγνοούνται τώρα και δεν μπορούν να προσφέρουν οι υπάρχοντες μπακ. Και αυτό είναι πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί από το καλοκαίρι, αλλά κακώς δεν καλύφθηκε από τη διοίκηση.

Μάλιστα, υπάρχει διάθεση από πλευράς ΑΕΚ να προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τα δεξιά μπακ άμεσα τον Ιανουάριο με σκοπό να γίνει και κίνηση ενίσχυσης. Με τα τωρινά δεδομένα η ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνας διαθέτει τους Μιχάλη Μπακάκη, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, Παουλίνιο και Βένταν Ραντόνια. Και να θυμίσουμε ότι Παουλίνιο-Βασιλαντωνόπουλος είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ για τον Μπακάκη δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση από το εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X