Ολιβέιρα: «Αναθερμαίνεται» το σενάριο ανανέωσης με ΑΕΚ

Ολιβέιρα: «Αναθερμαίνεται» το σενάριο ανανέωσης με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του enwsi.gr για τον Νέλσον Ολιβέιρα και την προοπτική να συνεχίσει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ανεξαρτήτως να βρίσκεται ή όχι σε φόρμα αποτελεί μια σημαντική υπόθεση για την Ενωση.

Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και σε μερικές εβδομάδες θα μπορεί να διαπραγματεύεται ως ελεύθερος. Και το όνομα του πάντα βρίσκεται στο τραπέζι για το κλαμπ.

Ετσι, στόχος του ίδιου και της ΑΕΚ είναι να υπάρξει σύντομα μια συνάντηση για τις επιδιώξεις των δύο πλευρών στην υπόθεση και για να βγει λευκός καπνός είτε για παραμονή είτε για αποχώρησή του από την Αθήνα. Κάτι που σε αρνητικό σενάριο δεν αποκλείεται να γίνει και τον Ιανουάριο, όπως σας είχαμε αναφέρει προ καιρού από το enwsi.gr. Eτσι, ο Πορτογάλος φορ μαζί με την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια, είναι από τις «καυτές» υποθέσεις αυτή τη στιγμή στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, αναφορικά με την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές προς ανανέωση. Το κλίμα έχει βελτιώσει φυσικά το γεγονός ότι βρίσκει δίχτυα ξανά. Μάλιστα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει σκοράρει τρεις φορές δείχνοντας πως βρίσκει εκ νέου την φόρμα του.

Ωστόσο, παραμένει ερωτηματικό που θα… κάτσει η μπίλια στο οικονομικό. Διότι μοιάζει δύσκολο μια πρόταση ανανέωσης με την υπάρχουσα μορφή. Δηλαδή, στο 1,1 εκατ.ευρώ ετησίως. Πιθανότατα με ψαλίδι να προκύψει μία συμφωνία. Ωστόσο, αυτή την στιγμή καταγράφεται η θετική διάθεση και των δύο πλευρών, παρότι ο Ολιβέιρα αντέδρασε έντονα στα αποδυτήρια της Ριζούπολης μετά τις παρατηρήσεις του Μάσιμο Καρέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X