ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα για την ανανέωση Λιβάγια -Σύντομα εξελίξεις!

ΑΕΚ: Θετικά μηνύματα για την ανανέωση Λιβάγια -Σύντομα εξελίξεις!
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ θα επιδιώξουν άμεσα ταξίδι του μάνατζερ του Λιβάγια στην Αθήνα για να κλείσει η υπόθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικά μηνύματα έρχονται από το μέτωπο της υπόθεσης του Μάρκο Λιβάγια!

Ο Δεκέμβριος βρίσκεται στα μισά του και στην ΑΕΚ παραμένει ανοικτή η υπόθεση του συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου δύο εβδομάδες θα μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει δίχως να έχει οικονομικό όφελος η ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του enwsi.gr, έχουν προκύψει πολύ θετικά μηνύματα από την πλευρά του Λιβάγια εσχάτως.

Τόσο μάλιστα που στην Ενωση θα επιδιώξουν άμεσα ένα ταξίδι του μάνατζερ του Βιτσέντζο Καβαλιέρ στην Αθήνα και με το πλαίσιο συμφωνίας που έχει προκύψει να επέλθει οριστικά συμφωνία και να κλείσει άμεσα το ζήτημα και με… επίσημο τρόπο.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Μάρκο Λιβάγια έχει δείξει πολύ καλή διάθεση για να παραμείνει στην Ελλάδα με την πρόταση της ΑΕΚ (κοντά στο 1 εκατ.ευρώ ετησίως) κλείνοντας… τα αυτιά του στις σειρήνες από την Τουρκία που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. Απομένει φυσικά να σφραγιστεί αυτό και με τον εκπρόσωπο του στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές. Διότι αν δεν μπουν αυτές παραμένει… ανοιχτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X