«Τέλος» από την Σερβία ο Τουμπάκοβιτς

«Τέλος» από την Σερβία ο Τουμπάκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Σερβίας αποτελεί ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς.

Όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της γειτονικής χώρας τη Δευτέρα (14/12) οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους μετά την αποτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να προκριθεί στην τελική φάση του Euro.

«Η FSS και ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς έλυσαν τη συνεργασία τους από κοινού και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Ο αντιπρόεδρος της FSS, Μάρκο Πάντελιτς ξεκίνησε τη διαδικασία ανεύρεσης του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Το όνομά του θα έχει ανακοινωθεί έως το τέλος του έτους» καταλήγει το κείμενο.

Η Σερβία, η οποία δεν έχει προκριθεί ακόμη σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ως ανεξάρτητο κράτος, έχασε την πρόκριση στο Euro 2020 στη διαδικασία των πέναλτι από την Σκωτία, στον τελικό των play off που διεξήχθη τον περασμένο μήνα στο Βελιγράδι.

Έχοντας αποκλειστεί από την φάση των ομίλων του Παγκοσμίου 2018, ο επόμενος στόχος της Εθνικής είναι να πάρει το «εισιτήριο» για τους τελικούς του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ. Η Σερβία κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο των προκριματικών της Ευρωπαϊκής Ζώνης με τις Πορτογαλία, Ιρλανδία, Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X