Εξαλλος ο πατέρας του Νεϊμάρ: «Ως πότε θα τον σακατεύουν;» (VIDEO)

Εξαλλος ο πατέρας του Νεϊμάρ: «Ως πότε θα τον σακατεύουν;» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαλλος ήταν ο πατέρας του Νεϊμάρ, με αφορμή τον τραυματισμό του γιου του στον αγώνα με τη Λυών, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στα social media.

Η Παρί έχασε στο ντέρμπι με τη Λυών (0-1) αλλά επίσης έχασε και τον Νεϊμάρ, ο οποίος δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Τιάγκο Μέντες κι αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα.

Ο πατέρας του Βραζιλιάνου, Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος βλέποντας πως σε πολλά παιχνίδια «σημαδεύουν» τον γιο του πήρε θέση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και αναρωτήθηκε μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα βίαια μαρκαρίσματα.

«Μέχρι πότε; Όσο μιλάμε γι’ αυτό, τόσο θυμόμαστε τη βία. Γιατί να μην πάρει κάρτα στο πρώτο σκληρό μαρκάρισμα και να περιμένουμε το 7ο, 8ο ή το 9ο; Πρέπει να υπάρχει το VAR για δούμε ότι έπρεπε να αποβληθεί; Χρειαζόμαστε το VAR; Πρέπει σακατευτεί κάποιος για τηρήσουμε μια έντιμη στάση;

Δεν μετρήσαμε στο ματς πόσο ο Νεϊμάρ υπέφερε από τα παραδοσιακά φάουλ – πάντα βίαια – και έτσι συνεχίζουμε να τρέφουμε αυτού του τύπου τους παίκτες και τις συμπεριφορές.

Το ποδόσφαιρο θα χάσει έτσι. Μέχρι πότε το λάθος θα είναι του θύματος; Εξαρτάται από αυτόν που ελέγχει το ματς, από αυτόν που έχει την ευκαιρία να προστατέψει τους παίκτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X