Χιμένεθ: «Να κατακτήσω όλους τους τίτλους με την ΑΕΚ»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Διομήδης Άργους
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Ισπανός παίκτης της ΑΕΚ για τα ματς που ακολουθούν με το Κόσοβο και τους φετινούς στόχους της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται μετά από δύο σχεδόν μήνες αγωνιστικής απραξίας να δώσει σε λίγες ημέρες τα πρώτα της Ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στην Πρίστινα με στόχο φυσικά να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του EHF European Cup.

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ με δηλώσεις του στο greekhandball μίλησε για τις επικείμενες αναμετρήσεις κόντρα στην ομάδα από το Κόσοβο, καθώς επίσης και στην παρούσα κατάσταση, εξαιτίας του κορονοϊού και τόνισε, επιπλέον, ότι θέλει να κατακτήσει τα πάντα, αυτή την σεζόν, με τους Κιτρινόμαυρους. «Γνωρίζουμε πολλά για την αντίπαλό μας. Έχουν δυνατούς παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε επιθετικά και με ταχύτητα. Παράλληλα, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη φιλοδοξία, η οποία άλλωστε μας χαρακτηρίζει ως ομάδα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα, ώστε να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε την Πριστίνα» σχολίασε αρχικά.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί λόγω του Covid:  «Η κατάσταση λόγω του Covid-19 μας έχει επηρεάσει όλους, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Ωστόσο, είμαστε πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να αγωνιστούμε, παρά το γεγονός πως για πολύ μεγάλο διάστημα ήμασταν εκτός δράσης. Ελπίζω να ξεκινήσει σύντομα και το Πρωτάθλημα της Handball Premier».

Σχετικά μ’ εκείνον, δήλωσε: «Θέλω να κατακτήσω όλους τους τίτλους αυτή την σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού, μέσα στο γήπεδο, για να αποδείξουμε ξανά ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθήνα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Περνάω καλά, επίσης, στην ΑΕΚ, είμαστε μια οικογένεια και αυτό αποτυπώνεσαι εντός του αγωνιστικού χώρου. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα από το Κράτος και την ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στο άθλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X