ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ανοίξτε και τα τηλέφωνα Μαρινάκη, Καρυπίδη»

ΣΦ ΠΑΟΚ: «Απαιτούμε εξηγήσεις από τη διοίκηση Σαββίδη!»

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη γνωστοποίηση πως διενεργείται ήδη έρευνα από τον εισαγγελέα για τις καταγγελίες του Κώστα Καραπαπά, καλεί τις αρχές να ανοίξουν τα τηλέφωνα και των Μαρινάκη, Καρυπίδη, Καραπαπά, Σουλούκου, Σιαμπάνη και Δεληζήση.

Από πλευράς «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτηρίζουν φαντασιώσεις τις καταγγελίες που έγιναν και εκφράζει τη βεβαιότητα πως η υπόθεση θα κλείσει με ποινές για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πιο γρήγορη εξιχνίαση των αστείων καταγγελιών του Κώστα Καραπαπά, ζητά από τον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση να καλέσει όσα στελέχη της ομάδας μας θεωρεί χρήσιμο, να ανοίξουν τα τηλέφωνά τους, όπως επίσης και τα τηλέφωνα των κ.κ. Μαρινάκη, Θόδωρου Καρυπίδη, Κώστα Καραπαπά, Λίνας Σουλούκου, Μάριου Σιαμπάνη, Γιώργου Δεληζήση.

Περιμένουμε επίσης με ανυπομονησία τις καταθέσεις των κ.κ. Καραπαπά, Σιαμπάνη και Δεληζήση, που χρησιμοποιήθηκαν ως μομφή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (και υπερασπιστή του Άρη εσχάτως) εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ανάλογα σκληρές θα είναι οι αντιδράσεις μας σε όποιον έστω υπαινιχθεί συμμετοχή του ΠΑΟΚ στις φαντασιώσεις του. Η υπόθεση αυτή θα κλείσει με τις ποινές που αρμόζουν σε κοινούς συκοφάντες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X