ΑΕΚ: Τρία γκολ, μία άμυνα… αλλού και όλα λάθος -Το enwsi.gr αναλύει (VIDEO)

ΑΕΚ: Τρία γκολ, μία άμυνα… αλλού και όλα λάθος -Το enwsi.gr αναλύει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η άμυνα της ΑΕΚ πελαγοδρομεί, οι τοποθετήσεις και το στήσιμο είναι κάκιστες και το «πληρώνει» με γκολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δέχθηκε 3 γκολ χθες από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μία από τις ομάδες που έχουν τα πιο χαμηλά νούμερα παραγωγικότητας φέτος.

Και αυτό μόνο προβληματισμό προκαλεί.

Στο 0-1 ο Χνιντ με τον Σβάρνα είχαν κάκιστη τοποθέτηση. Ο πρώτος ξέμεινε πίσω προς το κέντρο ενώ είχε ανέβει ψηλά και δεν γύρισε γρήγορα πίσω εφόσον έβλεπε «ζωντανή» την φάση, ενώ ο Σβάρνας έκανε μεγάλο λάθος με την επιλογή του να κάνει τάκλιν αντί να κρατήσει εκεί τον αντίπαλο του και να τον καθυστερήσει μέχρι να οργανωθεί η άμυνα. Έτσι, όταν τον πέρασε ο αντίπαλος και έγινε η σέντρα, έλειπαν από την περιοχή και τα δύο στόπερ και ο Σάκχοφ δεν πρόλαβε να κινηθεί στον Φερνάντες που έπιασε μια κεφαλιά μόνος του και την έστειλε στη γωνία.

Στο 2-3 από εκτέλεση φάουλ, τρεις παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πηδάνε μαζί στο ίδιο σημείο όπου πάει μπάλα. Τσαμπούρης, Μπαξεβανίδης και Ιωαννίδης δημιούργησαν έναν ισχυρό πυρήνα δίχως αντίπαλο, αφού ο Μάνταλος ήταν πολύ μπροστά τους. Την ίδια ώρα Σάκχοφ, Χνιντ και Σιμόες είναι ακριβώς μπροστά από τον Τσιντώτα δίχως να φυλάνε κάποιον παίκτη… Μια άμυνα σε πλήρη αποδιοργάνωση.

Στο 3-4 ο Σβάρνας… πούλησε την μπάλα και έδωσε κόρνερ, ενώ στην εκτέλεση του με πάσα δεν βρέθηκε κανείς παίκτης της ΑΕΚ να πιέσει. Έτσι έγινε η σέντρα και ο Μπαξεβανίδης πάλι στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, γιατί ο Ινσούα πήδηξε σε λάθος χρόνο.

Και στα τρία γκολ οι αμυντικοί και όσοι είχαν μαρκαρίσματα τα έκαναν όλα λάθος και έδωσαν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να φτάσει σε 3 τέρματα, σε φάσεις που θα έπρεπε να έχει καθαρίσει η άμυνα με σωστή τοποθέτηση.

Οσον αφορά την φάση που δόθηκε το πέναλτι στο 95′, υπήρχε πανικός σε όλη την ομάδα, «πούλησαν» την μπάλα στον άξονα, η άμυνα δεν ήταν οργανωμένη ξανά και μόλις ο παίκτης του Απόλλωνα κινήθηκε κατά μέτωπο ο Παουλίνιο άπλωσε το χέρι του…

Δείτε και τα 3 γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X