ΑΕΚ: Ενταση στα αποδυτήρια μετά το θρίλερ της Ριζούπολης - Νέα κουβέντα Καρέρα-παικτών!

ΑΕΚ: Ενταση στα αποδυτήρια μετά το θρίλερ της Ριζούπολης - Νέα κουβέντα Καρέρα-παικτών!
Photo Credits: INTIME

Ενταση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το 3-4, αντίδραση παικτών και γκάζια Καρέρα - Ολο το ρεπορτάζ του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διπλό της ΑΕΚ στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και το φινάλε-θρίλερ των τελευταίων λεπτών, ακολούθησε μεγάλη ένταση στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enwsi.gr μέσα στα αποδυτήρια της Ριζούπολης μετά το ματς είχε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Μάσιμο Καρέρα και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μάσιμο Καρέρα μπήκε «φορτωμένος» στα αποδυτήρια για το χάλι των τελευταίων λεπτών και το πως ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του. Αρχικά ο Ιταλός άρχισε να φωνάζει για την εικόνα και την νοοτροπία στο τελευταίο 25λεπτο και μίλησε… με ονόματα. Εκείνη την στιγμή αντέδρασε έντονα ο Νέλσον Ολιβέιρα τονίζοντας ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει στην ομάδα άμεσα και είναι έργο όλη της ομάδας, προπονητή και παικτών και όχι ξεχωριστά προσώπων. Και συμπλήρωσε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι με αυτή την εικόνα…

Εν συνεχεία είχε προγραμματιστεί δείπνο της ομάδας στο ξενοδοχείο στην Αττική Οδό, για να δουν όλοι μαζί το Αρης-ΠΑΟΚ. Ομως υπήρχε ακόμη μεγάλη ένταση… Τότε λειτούργησε «πυροσβεστικά» ο Ιλια Ιβιτς και μίλησε με τον προπονητή για να ηρεμήσει το κλίμα. Επίσης, ο Πέτρος Μάνταλος ως αρχηγός μίλησε σε όλη την ομάδα και ζήτησε ηρεμία, όπως και ότι «έχουμε περάσει ένα δύσκολο διάστημα, να συγκεντρωθούμε να δούμε πως θα κερδίσουμε την Τετάρτη, έχουμε μεγάλο ντέρμπι. Να ηρεμήσουμε όλοι…».

Τον λόγο πήρε και ο ίδιος ο Καρέρα ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την ένταση του στα αποδυτήρια και τόνισε ότι προσπαθεί για το καλό της ομάδας, όπως και ότι οι εντολές του έχουν αυτόν τον στόχο. Και επίσης ξεκαθάρισε «δεν έχω προσωπικά με κανέναν σας, είστε όλοι παιδιά μου. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις».

Και πλέον προσπαθούν όλοι να το αφήσουν πίσω τους για να προχωρήσουν, ειδικότερα ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (19:30) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X