Να το κορνιζάρουν στον τοίχο των Σπάτων! (ΦΩΤΟ)

Να το κορνιζάρουν στον τοίχο των Σπάτων! (ΦΩΤΟ)

Ο Ενωσίτης βλέπει το κλίμα που διαμορφώνεται και προκαλεί τους παίκτες της ΑΕΚ να βγάλουν εγωισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν περίμενε κανείς τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής για να καταλάβει ποια είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο φάνηκε όλο αυτό, σα να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Η ΑΕΚ με τάσεις αυτοκτονίας πήγε να χάσει δικό της παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε δύο φορές με δύο γκολ διαφορά. Και στο φινάλε πήγε να προκαλέσει εγκεφαλικά με την εικόνα της, φτάνοντας σε οριακές καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη, βρήκε το κατάλληλο θύμα προκειμένου να ξεσπάσει και να αποτινάξει από πάνω του όλα τα προβλήματα που του άφησε η αποτυχημένη πορεία του στους ομίλους του Champions League. Φτάσαμε, λοιπόν, παραμονές ενός μεγάλου ντέρμπι και η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη να χαρίσει στον Ολυμπιακό ξανά τη χαρά να πιστεύει, ότι μπορεί να μπει και να τη διαλύσει.

Θράσος και δημιουργία καταστάσεων

Με περίσσιο θράσος, η ομάδα που επέβαλλε την πιο σκληρή και μοχθηρή χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία 25ετία, έρχεται πάλι να δημιουργήσει καταστάσεις.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μία ματιά στα πρωτοσέλιδα τους, για να δει πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι: «Ερχόμαστε Α6αρα» και διάφορα άλλα σχετικά. Δεν ξέρω πόσοι από τους παίκτες της ΑΕΚ έχουν αντίληψη της κατάστασης και τι σημαίνουν τα ματς με τον Ολυμπιακό. Εγώ θα πρότεινα να πάρουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα και να τα κολλήσουν ψηλά στον τοίχο των Σπάτων, ώστε να προκαλέσουν τον εγωισμό του κάθε ποδοσφαιριστή.

Αν αυτοί ανέχονται να τους συμπεριφέρονται έτσι και να τους θεωρούν του κλώτσου και του μπάτσου ποδοσφαιρικά, τότε εμείς κάναμε λάθος που πιστέψαμε, ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Για εμένα, για κάθε ΑΕΚτζή, το ζήτημα είναι ξεκάθαρο. Δείτε πως σας αντιμετωπίζουν, αντιληφθείτε ποια είναι η κατάσταση και μπείτε μέσα να τους διαλύσετε εσείς…

Να το κορνιζάρουν στον τοίχο των Σπάτων! (ΦΩΤΟ)

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X