Στο μικροσκόπιο οι 16 κιτρινόμαυροι της Ριζούπολης

Εικόνες από το Απόλλων-ΑΕΚ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Απόλλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Απόλλωνα:

Παναγιώτης Τσιντώτας: Δέχθηκε τρια γκολ, αλλά αν τα δει κάποιος προσεκτικά, δεν φέρει ευθύνη σε κανένα. Και αυτό διότι ήταν επί της ουσίας «εκτέλεση» από σημείο και θέση, που δεν του άφηναν κανένα περιθώριο για αντίδραση.  Κατά τα άλλα, αυτό που χρειάστηκε, ήταν να διαχειριστεί σωστά κάποιες εύκολες φάσεις.

Παουλίνιο Μότα: Επιθετικά βοήθησε την ομάδα, καθώς ανέβηκε αρκετές φορές σωστά και οι συνεργασίες που είχε από την πλευρά του βγήκαν καλά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα είχε και πάλι κάποια ζητήματα, καθώς δεν έβγαζε σταθερότητα. Λίγο έλειψε στο φινάλε να καταδικάσει την ΑΕΚ, με λάθος εκτίμηση που έκανε σε φάση του τελευταίου λεπτού.

Νασίμ Χνιντ: Βελτιωμένη η αγωνιστική του εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Αυτή την φορά έμπαινε πιο αποφασιστικά πάνω στις φάσεις και πιο πειστικά στις μονομαχίες με τους αντιπάλους του. Άλλωστε τις περισσότερες εξ αυτών κατάφερε να τις κερδίσει. Επίσης με την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Στράτος Σβάρνας: Είναι αλήθεια πως ούτε και σ’ αυτό το παιχνίδι πατούσε καλά. Στην φάση του πρώτου γκολ που πέτυχε ο Απόλλων, έχασε την μονομαχία από τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα η σέντρα να βγει με άνεση. Και γενικώς και πάλι δεν ήταν τόσο πειστικός στον τρόπο που έμπαινε πάνω στις φάσεις. Είναι μέσα και σε ακόμα δυο γκολ που πέτυχε ο Απόλλων, χάνοντας τους αντιπάλους του.

Μάριο Μιτάι:Έμεινε στην θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας και δικαίωσε απόλυτα τον Καρέρα για την επιλογή αυτή. Ο νεαρός ακραίος έδωσε δυο ασίστ στο παιχνίδι. Και αν η δεύτερη ήταν μια πάσα για σουτ έξω από την περιοχή, η πρώτη ήταν μια πάσα που κάνεις από τους αριστερούς μπακ της ΑΕΚ δεν έχει κάνει την φετινή σεζόν. Γενικώς ήταν και πάλι  πολύ συγκεντρωμένος, πολύ προσεκτικός και πολύ σταθερός.

Αντρέ Σιμόες: Χρειάστηκε πολλές φορές να μπει ανάμεσα στα στόπερ για να βγάλει την μπάλα από την περιοχή της ΑΕΚ. Κάποιες φορές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα. Σε γενικώς γραμμές όμως, είχε θετική παρουσία. Ωστόσο κάποια στιγμή έβγαλε και έναν εκνευρισμό στο παιχνίδι του. Και στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, έδειχνε να μην πατάει καλά.

Γέβχεν Σάκχοφ: Επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις ο Ουκρανός χαφ, παρόλο που δεν παρακολουθεί το παίκτη που έρχεται για να σκοράρει με το κεφάλι στην φάση του γκολ του Απόλλωνα. Βεβαίως εκεί άλλαξε και πορεία η μπάλα. Πάντως γενικώς ο Σάκχοφ ήταν πολύ δραστήριος, πολύ κινητικός και προσπάθησε πολύ ώστε με την μπάλα στα πόδια του και με τις επιλογές του, να βγάλει σωστά την ομάδα από την ομάδα στην επίθεση. Και να συμβάλλει στην σωστή κυκλοφορία.

Πέτρος Μάνταλος: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο αρχηγός της ΑΕΚ. Παρόλο που προσπάθησε πολύ και πήρε μπάλες στα πόδια του, γενικώς δεν του βγήκαν πράγματα. Δεν ολοκλήρωσε σωστά τις πρωτοβουλίες του στο δημιουργικό κομμάτι. Και έχασε και ένα τετ α τετ με κακή εκτέλεση. Ενώ ήταν πολύ άσχημες οι εκτελέσεις του και στις στατικές φάσεις.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Ο γνωστός «φονιάς» Καρίμ. Χρειάστηκε μόλις μια φάση και μόλις ένα άγγιγμα της μπάλας μέσα στο ματς, για να μπορέσει να στείλει για πρώτη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ επίσης χρειάστηκε ένα καλό στρώσιμο της μπάλας στο πόδι του, για να εξαπολύσει ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή και να σκοράρει.

Λιβάι Γκαρσία: Έκανε πράγματα μέσα στο ματς, που ήταν δείγματα της ποιότητας που διαθέτει. Το γκολ που πετυχαίνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ είναι εντυπωσιακό και είναι κάτι που δεν έγινε τυχαία, καθώς φαίνεται να σημαδεύει την απέναντι γωνία και να βάζει και φάλτσα και δύναμη. Επίσης είχε ορισμένες εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες και σε μια απ’ αυτές, λίγο έλλειψε να πετύχει ένα ακόμα εντυπωσιακό γκολ, αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας.

Μάρκο Λιβάγια: Σ’ αυτό το παιχνίδι ο Κροάτης επιθετικός ήταν εξαιρετικά ομαδικός. Ακόμα και σε φάσεις που θα μπορούσε ο ίδιος να εκτελέσει, επέλεξε να ψάξει για συμπαίκτη του. Έχει βγάλει ορισμένες πάσες που θα μπορούσαν να είχαν βγάλει φάσεις για γκολ, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν σωστά από τους συμπαίκτες του.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και φάνηκε για μια ακόμα φορά, πως τον δυσκολεύει αρκετά η δεξιά πλευρά της επίθεσης. Παρόλα αυτά, έχει δώσει πολύ όμορφη ασίστ στον Ολιβέιρα για το τέταρτο γκολ. Ενώ έχει μπει και σε ακόμα δυο καλές φάσεις, που ο ίδιος έχασε την ευκαιρία για να σκοράρει.

Νέναντ Κρίστιτσιτς: Αλλαγή του Καρέρα για να μπορέσει να γεμίσει την μεσαία γραμμή και να κρατήσει λίγο περισσότερο την μπάλα. Το δεύτερο προσπάθησε να το κάνει ο Σέρβος χαφ, το δεύτερο όχι, καθώς έχασε αρκετές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου. Έδωσε μάχες, πάλεψε, αλλά έκανε και λάθη.

Νέλσον Ολιβέιρα: Συνεχίζει να είναι ανεβασμένος ο Πορτογάλος φορ και να δίνει λύσεις στην επίθεση. Είναι το τρίτο ματς στο οποίο σκοράρει και μάλιστα αυτή την φορά με άψογο πλασέ. Ενώ γενικώς από την στιγμή που μπήκε στο ματς, τον αισθάνθηκε η άμυνα του Απόλλωνα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Μπήκε ως αλλαγή και πήρε τον ρόλο του κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Υπήρχαν πολλές φορές που προσπάθησε να κλείσει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στην άμυνα της ΑΕΚ. Ενώ είχε και πολλές κερδισμένες μονομαχίες.

Εμανουέλ Ινσούα: Ήταν η τελευταία αλλαγή χρονικά και είχε μικρό χρόνο συμμετοχής. Όμως σ’ αυτό το μικρό χρόνο συμμετοχής, έδειξε και πάλι πως δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και είχε κάποιες επιπόλαιες ενέργειες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X