Ο Άρης «τιμώρησε» (1-0) τον ΠΑΟΚ με τη δικαιοσύνη του VAR! (VIDEO)

Ο Άρης «τιμώρησε» (1-0) τον ΠΑΟΚ με τη δικαιοσύνη του VAR! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Αρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 1-0

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως για τη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι «κιτρινόμαυροι».

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου ανάγκασε τον Πάμπλο Γκαρσία στην παρθενική του ήττα με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ένα ματς που «φώναζε» πως είναι ντέρμπι από μακριά, γεμάτο ένταση, σκληρό παιχνίδι και αμυντικές τακτικές ο Αρης κατάφερε με ένα πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα από το πρώτο μέρος να πάρει το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Γκάμα στο 2′. Οι ασπρόμαυροι απάντησαν στο 4′ με το σουτ του Ζίβκοβιτς που μπλόκαρε ο Μπουσέ και το ντέρμπι άφηνε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά όσο θα περίμεναν οι ουδέτεροι…

Οι δύο ομάδες σιγά-σιγά έδωσαν αργό ρυθμό στο ματς, η προσοχή στην άμυνα ήταν το πρώτο μέλημά τους και οι καλές φάσεις απουσίαζαν, μέχρι που φτάσαμε ξαφνικά στο… γκολ. Στο 38′ ο Μπερτόλιο πρόλαβε τον Πασχαλάκη και έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, η εξέταση του VAR δεν του άλλαξε γνώμη και τελικά ο Μπρούνο Γκάμα -στο 40′- ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο, αφού στο 45′ ο Μπουσέ έκανε μεγάλη επέμβαση στο ανάποδο ψαλίδι του Σβαμπ. Ο ΠΑΟΚ ήταν, πλέον, υποχρεωμένος να επιτεθεί για να ανατρέψει την κατάσταση και στο 56′ ειχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ μετά την ωραία προσπάθεια του Σφιντέρσκι.

Το ντέρμπι ήταν ανοιχτό σε κάθε εξέλιξη και στο 71′ ο Ολλανδός ρέφερι υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων για ανατροπή του Τζόλη από τον Σούντγκρεν, αλλά μετά την εξέταση του VAR άλλαξε την απόφασή του, προς απογοήτευση των ασπρόμαυρων.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε τις αλλαγές του ελπίζοντας ότι θα είχαν αποτέλεσμα, η ομάδα του ήταν συνέχεια μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά ο Άρης κράτησε το σκορ και πήρε μια μεγάλη νίκη, αφήνοντας -με ματς περισσότερο- στο -2 τον ΠΑΟΚ και πλησιάζοντας στο -2 από τον Ολυμπιακό. Οσο για τον ηττημένο του ντέρμπι, έμεινε στο -4 από την κορυφή, έχοντας και ένα ματς περισσότερο.

Άρης: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόλιο (76′ Τζέγκο), Γκάμα (96′ Μπαγκαλιάνης), Γκαρσία (62′ Σίλβα), Μάνος (61′ Λόπεθ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ουαγκέ (63′ Κρέσπο), Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ντούγκλας Αουγκούστο (80′ Εσίτι), Τσιγγάρας, Σβαμπ (79′ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σβιντέρσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X