«Καθάρισε» για την Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας - Δύο γκολ και νίκη κορυφής κόντρα στην Μπεσίκτας (VIDEO)

«Καθάρισε» για την Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας - Δύο γκολ και νίκη κορυφής κόντρα στην Μπεσίκτας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δύο γκολ σκόραρε ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας πήρε από το χέρι την Αλάνιασπορ και κέρδισε μόνος του με 2-0 την Μπεσίκτας.

Κόντρα στη Γκεντσλερμπιρλιγκί χρίστηκε «μοιραίος», χάνοντας πέναλτι στο φινάλε που θα μπορούσε να αποτρέψει την πρώτη ήττα της Αλάνιασπορ στο πρωτάθλημα. Ο Τάσος Μπακασέτας, όμως, το ξεπλήρωσε και με το παραπάνω, πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση στο ντέρμπι κόντρα στη Μπεσίκτας, την οποία και «βύθισε» με δύο προσωπικά τέρματα.

Ο πρωτεργάτης της «ελληνικής» Αλάνια, που είχε ξανά βασικούς τους Γιώργο Τζαβέλλα και Μανώλη Σιώπη (αντικαταστάθηκε στο  90+8’), άνοιξε το σκορ στο 28’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 2ο ημίχρονο κλείδωσε μόνος του την υπόθεση νίκη. Αφού πρώτα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με φοβερή εκτέλεση φάουλ, στο 79’ νίκησε τον κίπερ των ασπρόμαυρων, Γιουβακουράν με χαμηλό πλασέ κι έγραψε το 2-0, πιστοποιώντας έτσι την καλύτερή του εμφάνιση στο κλαμπ.

Παρά την αποβολή του Μπαμπακάρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82’ και τη μείωση του σκορ με το πέναλτι του Αμπουμπακάρ στο 90’, η Αλάνια άντεξε στα 10 λεπτά των καθυστερήσεων και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, που έφερε φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του 27χρονου αρχηγού της Εθνικής. Χάρη σε αυτό το τρίποντο, διατηρήθηκε στην κορυφή με 26 βαθμούς, στο +3 από τη Γαλατασαράι που έχει ματς λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X