Καρέρα: «Δεν εξηγείται να τρώμε γκολ σε κάθε φάση… » (VIDEO)

Καρέρα: «Δεν εξηγείται να τρώμε γκολ σε κάθε φάση… » (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα μετά το Απόλλων-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-4.

Ο Μάσιμο Καρέρα στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση στο α’ μέρος, όχι όμως και για το δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα μετά την μείωση του Απόλλωνα σε 3-2.

«Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό α’ ημίχρονο, μετά στο β’ ημίχρονο ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι αν δεν βάλεις τα γκολ όταν έχεις ευκαιρίες, μετά τα δεχθείς γκολ και αυτό έγινε, κι εκεί δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε και δεν είχαμε τη σωστή διαύγεια. Από τα τελευταία 20 λεπτά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, ήμασταν πολύ πίσω, αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες και μας έλειπε η αγωνιστικότητα που απαιτείται, η μαχητικότητα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Και συμπλήρωσε: «Κάναμε τα τρία γκολ αλλά με μια φάση που έκανε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει, κάθε φορά που θα κάνει ευκαιρία ο αντίπαλος θα δεχθούμε γκολ» είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Αν υπήρξε χαλαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο, λόγω των τριών γκολ στο πρώτο: «Όχι, εντάξει. Θεωρώ και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 1-4 και τελικά έγινε 2-3. Μετά όλα πήγαν πάνω – κάτω και παρ’ ολίγο να μας ισοφαρίσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X