Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: «Βγάζει… γούστα μεσοεπιθετικά, αλλά αμυντικά...»

Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ:  «Βγάζει… γούστα μεσοεπιθετικά, αλλά αμυντικά...»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς με τον Απόλλωνα, προηγήθηκε νωρίς με τον Ανσαριφάρντ, αλλά άμεσα δέχθηκε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους.

Μετά το 10λεπτο, η Ενωση ανέβασε την απόδοσή της, πετυχαίνοντας δύο γκολ με Γκαρσία και Ανσαριφάρντ (δεύτερο).

Στο πρώτο 45λεπτο ξεχώρισε ο Μιτάι, ο οποίος έχει δώσει και δύο ασίστ στον Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Λέστερ-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Το ζήτημα της ΑΕΚ είναι να βρίσκει γκολ στις πρώτες ευκαιρίες της. Και σήμερα βρήκε. Στις 4 πρώτες επιθετικές ενέργειες της είχε 3 γκολ. Και αυτό κάνει τη διαφορά με όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Ωστόσο, το αμυντικό πρόβλημα παραμένει. Μία σοβαρή κατεβασιά από αριστερά ο Απόλλωνας και έλειπαν από το κέντρο της άμυνας και τα 2 στόπερ. Ο Σβάρνας έκανε αποτυχημένο τάκλιν και ο Χνιντ είχε ξεμείνει πίσω. Ο Σάκχοφ είχε αργή αντίδραση και ήρθε το γκολ σε μία άδεια άμυνα. Ο Καρίμ είναι σε φόρμα και ότι στέλνει προς την εστία… γράφει, ενώ πολύ καλή εικόνα δείχνει και ο νεαρός Μιτάι στο επιθετικό κομμάτι. Συνολικά σίγουρα καλύτερος από Ινσούα και Λόπες. Ζήτημα διαχείρισης από εδώ και πέρα ενόψει Τετάρτης και να προσπαθήσει η άμυνα να βρει πατήματα και να μην δώσει άλλα δικαιώματα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Είναι απαράδεκτο στη μία και μοναδική επίθεση του Απόλλωνα η ΑΕΚ να δέχεται γκολ. Από εκεί και πέρα ο Μιτάι και ο Ανσαριφάρντ κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο μικρός είναι πολύ καλός και έχει δώσει ήδη δύο ασίστ τις οποίες τις αξιοποίησε σε απόλυτο βαθμό ο Ιρανός. Φοβερό και το γκολ του Γκρασία με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο διεθνής με το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα έπρεπε να είναι πιο απλός στη φάση του 13′.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Η ΑΕΚ «κεντάει» από τη μέση και μπροστά και είναι πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο, ότι στην… εξίσωση της επιθετικής λειτουργίας, προστίθενται και νέα «όπλα». Κι αν για το «οπλοπολυβόλο» που λέγεται Λιβάι Γκαρσία, το περιμέναμε, είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε σήμερα τον πιτσιρικά τον Μιτάι, να έχει εξαιρετικές συνεργασίες και να δείχνει όμορφα πράγματα, σαν την ασίστ στο 0-1. Για το γκολ του Λιβάι, τα σχόλια είναι περιττά (όπως γράφαμε και εμείς, αλλά και οι… απέναντι, το παιδί είναι μάγος) και φυσικά ο Καρίμ είναι ο «Νο 1 εκτελεστής» της ΑΕΚ και όποιος δεν το βλέπει αυτό, πρέπει να αλλάξει… επάγγελμα. Η ΑΕΚ βγάζει… γούστα μεσοεπιθετικά με όλη την ποιότητα που διαθέτει, αλλά το μεγάλο πρόβλημα συνεχίζει να είναι το αμυντικό. Πάλι δέχτηκε εύκολο γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, με τον Σβάρνα να είναι εμφανές ότι πλέον έχει και ψυχολογικό πρόβλημα από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις. Να τελειώσει το ματσάκι και για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, τα λέμε στην εκπομπή του «ENWSI TV» στις 22:00.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Για μια ακόμη φορά σε ένα τέτοιο ματς, η ποιότητα της ΑΕΚ μπροστά δίνει την λύση απέναντι στα γνωστά αμυντικά προβλήματα. Ανάξια σχολιασμού η φάση του γκολ του Απόλλωνα, ευτυχώς ηρεμήσαμε βλέποντας κάποια φανταστικά γκολ και ωραίες συνολικά προσπάθειες, όπως στο πρώτο. Επίσης στο πρώτο 45λεπτο στην Ριζούπολη βλέπουμε την πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση αριστερού μπακ στην ΑΕΚ, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Σύγχρονου αριστερού μπακ. Ο Μιτάι έπρεπε να παίξει και σήμερα και ξεπληρώνει την σωστή απόφαση του προπονητή του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ποιότητα της ΑΕΚ ξεχειλίζει επιθετικά, αλλά το πρόβλημα στην άμυνα παραπαίει. Δεν είναι δυνατόν να σκοράρεις σε κάθε φάση, ούτε να έχεις τα «ποιήματα» του Καρίμ και του Λιβάι.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X