ΤΩΡΑ LIVE το Pregame για το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ από το ENWSI TV (VIDEO)

ΤΩΡΑ LIVE το Pregame για το Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ από το ENWSI TV (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV για ακόμα ένα απόγευμα είναι παρών. Η Ενωση αντιμετωπίζει (17:15 LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS2) τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της Super League. Χωρίς περιθώρια για γκέλα, αλλά και χωρίς περιθώρια για άλλες κακές εμφανίσεις σήμερα ο Δικέφαλος πρέπει να μπει αποφασιστικά και να πάρει τη νίκη κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το ENWSI TV δηλώνει παρών κι απόψε και τώρα ξεκινάει το Pre Game με τον Σταύρο Καζαντζόγλου ως συντονιστή και το δυναμικό του enwsi.gr να δίνει τις προβλέψεις του για το παιχνίδι στη Ριζούπολη και τα πλάνα του Καρέρα.

Υπενθυμίζουμε πως στο επίσημο κανάλι του enwsi.gr στο Youtubeστις 22:00 θα ξεκινήσει το Post Game του αγώνα με τηλεφωνικές γραμμές.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι για να ενημερώνεστε για τις εκπομπές του ENWSI TV.

Δείτε LIVΕ την εκπομπή του ENWSI TV

Δείτε ζωντανά την εκπομπή:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X