Λόπες: «Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην Ευρώπη -Χρειαζόμαστε συγκέντρωση»

Λόπες: «Περιμέναμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην Ευρώπη -Χρειαζόμαστε συγκέντρωση»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H άσχημη πορεία της ΑΕΚ στο Europa League και η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι τα θέματα για τα οποία μιλάει ο Έλντερ Λόπες στο Novasports. Ο Πορτογάλος αμυντικός της ΑΕΚ που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την ΑΕΛ αφού αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, μίλησε και για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

«Δεν σκεφτόμασταν όταν αρχίζαμε την πορεία στην Ευρώπη ότι θα είχαμε τέτοια εξέλιξη. Περιμέναμε καλύτερη εικόνα. Για μένα είναι ο τέταρτος χρόνος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ και όταν ήρθα την πρώτη χρονιά τα είχαμε πάει περίφημα. Φετος δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε κρίσιμα ματς μπροστά μας».

Η ΑΕΚ είναι επιρρεπής στα ατομικά λάθη που επηρεάζουν τη συνολική εικόνα. Μια εικόνα τελείως διαφορετική από την περυσινή όταν ο αντίπαλος… έφτυνε αίμα για να της βάλει γκολ, με τον Λόπες να εξηγεί: «Έχουμε δεχθεί αρκετά γκολ από ατομικά λάθη. Αν μπορώ να σκεφτώ κάτι είναι η έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε στα λάθη μας λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών. Πέρυσι ήμασταν συμπαγής, αλλά φέτος δεν ισχύει. Πιστεύω ότι τώρα που έχουμε χρόνο θα είναι καλύτερη η πορεία της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X