ΑΕΚ: Οι σκέψεις Καρέρα για την ενδεκάδα σήμερα -Με Μιτάι, Παουλίνιο και Γκαρσία!

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Καρέρα για την ενδεκάδα σήμερα -Με Μιτάι, Παουλίνιο και Γκαρσία!
Photo Credits: INTIME

Το πλάνο του Μάσιμο Καρέρα για το ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (17:15 LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Novasports 2) τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 12η αγωνιστική της Super League.

Και η ανάγκη για νίκη και μία καλή εμφάνιση αντάξια του επιπέδου της ΑΕΚ είναι μεγάλη και… επιτακτική.

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει σήμερα στη διάθεσή του τους Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τους δύο… βασικότερους στόπερ φέτος. Από την άλλη επιστρέφουν οι Μιχάλης Μπακάκης, Ελντερ Λόπες και Μάρκο Λιβάγια στο πλάνο του.

Και σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές και τα δεδομένα από τα Σπάτα, ο Ιταλός φαίνεται ότι θα παρουσιάσει μια διαφορετική ΑΕΚ σήμερα στην Ριζούπολη.

Το πλάνο Καρέρα

Ετσι, η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να έχει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Παουλίνιο δεξιά στην άμυνα, μιας και ο Μπακάκης έχει χάσει πολλές προπονήσεις, τους Χνιντ και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας και τον Μιτάι στα αριστερά που παραμένει για να πάρει ρυθμό. Και στην ΑΕΚ θεωρούν ότι μπορεί να είναι πιο σταθερός και με ισορροπία σε άμυνα-επίθεση σε σχέση με τους ασταθείς Ινσούα-Λόπες. Στα χαφ θα βρεθεί ο Σιμόες ως κόφτης με τον Σάκχοφ και τον Μάνταλο μπροστά τους (έτρεξε πολύ και είναι κουρασμένος ο Κρίστιτσιτς), ενώ οι Λιβάγια και Γκαρσία από τα άκρα της επίθεσης θα πλαισιώνουν τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης του 4-2-3-1.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Ινσούα, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X