La Liga: «Αφεντικό» στην Μαδρίτη η Ρεάλ, 2-0 την Ατλέτικο (VIDEO)

La Liga: «Αφεντικό» στην Μαδρίτη η Ρεάλ, 2-0 την Ατλέτικο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Αφεντικό» στην Μαδρίτη είναι η Ρεάλ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της La Liga με 2-0 επί της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία στο αποψινό ματς δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση την βαθμολογική της θέση.

Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» επί της Σεβίλης (1-0) και τη νίκη-πρόκριση επί της Γκλάντμπαχ στους «16» του Champions League, οι «μερένγκες» έβαλαν τέλος στο αήττητο σερί των 26 αγώνων που είχαν οι «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα, αλλά και στο 7-0 που προέρχονταν στην τρέχουσα περίοδο στη La Liga.

Η Ατλέτικο ήταν αήττητη από τον περασμένο Φεβρουάριο του 2020 (σε 26 ματς πρωταθλήματος είχε 19 νίκες κι 7 ισοπαλίες). Μάλιστα, η τελευταία της ήττα ήταν λίγο πριν από το πρώτο lockdown και πάλι από την Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Έκτοτε έτρεξε ένα σπουδαίο σερί, το οποίο διακόπηκε απόψε (12/12) στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο» από το γκολ του Κασεμίρο στο ξεκίνημα του ματς και το αυτογκόλ του Όμπλακ, μετά την βολίδα του Καρβαχάλ (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά της στην πλάτη του Σλοβένου πορτιέρε).

Νωρίτερα, η Ουέσκα, με βασικό τον Δημήτρη Σιόβα στο κέντρο της άμυνάς της, επικράτησε 1-0 της Αλαβές με τέρμα του Οντιβέρος στο 66΄, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της La Liga και πήρε βαθμολογική ανάσα για το δύσκολη σεζόν που ακολουθεί, αν και παραμένει ουραγός με 11 βαθμούς, μαζί με τις Οσασούνα και Λεβάντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X