Λόπες: «Πρέπει να εκτιμήσουμε όσα μας είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και να γίνουμε καλύτεροι»

Λόπες: «Πρέπει να εκτιμήσουμε όσα μας είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και να γίνουμε καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Λόπες  μιλώντας στο novasports για το πως εισέπραξαν οι παίκτες της ΑΕΚ τα λόγια από Μελισσανίδη και οπαδούς, αλλά και τα κρίσιμα ματς που έρχονται.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Πορτογάλου μπακ:

Για το πως λειτουργούν όλα αυτά που έχουν συμβεί τις προηγούμενες μέρες στο μυαλό των ποδοσφαιριστών: «Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, όταν κάποιος αγαπάει την ομάδα είναι λογικό να είναι στενοχωρημένος. Είναι λογικό η διοίκηση να είναι στενοχωρημένη και εμείς είμαστε στενοχωρημένοι αλλά και ο κόσμος. Εκτός από την κατάσταση της πανδημίας που τη ζούμε όλοι και ο κόσμος που δεν είναι κοντά μας είναι λογικό να είναι απογοητευμένος όταν η ομάδα δεν πάει καλά. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, να εκτιμήσουμε τα λόγια που ακούσαμε και να δουλέψουμε ώστε τα πράγματα να πάνε καλύτερα».

Για το αν νιώθει και ο ίδιος ότι τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν θα κρίνουν όλη τη σεζόν για την ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι πλέον σημαντικά. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα που σε κάθε ματς πρέπει να κερδίζει. Εμείς το γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Πλέον είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί, έχουμε περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια των βδομάδων για να δουλέψουμε και αυτά που πρέπει να διορθώσουμε και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που για μας είναι η νίκη».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X