Το enwsi.gr στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Οι φεγγίτες, η υπογειοποίηση και «μαγικό» εσωτερικό του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το enwsi.gr στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Οι φεγγίτες, η υπογειοποίηση και «μαγικό» εσωτερικό του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι μέρα με τη μέρα και πιο όμορφο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα ντέρμπι και μια βόλτα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»… επιβάλλεται!

Οι εργασίες στο γήπεδο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και η πρόοδος των έργων είναι εντυπωσιακή, καθώς καθημερινά υπάρχει και από μία εξέλιξη. Το enwsi.gr βρέθηκε στο Ναό της ΑΕΚ και κατέγραψε μοναδικές εικόνες από τις εργασίες. Οι φεγγίτες περικυκλώνουν μέρα με την ημέρα το πάνω μέρος του γηπέδου, το υλικό με το οποίο ντύνεται το εξωτερικό μέρος απλώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο, ενώ οι εργασίες γύρω από την υπογειοποίηση και τα Μουσεία της ΑΕΚ συνεχίζονται επίσης.

VIDEO του enwsi.gr από την «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι μέρα με τη μέρα και πιο όμορφο, όπως μπορεί εύκολα κάποιος να διαπιστώσει από τις εικόνες που του enwsi.gr:

Το enwsi.gr στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Οι φεγγίτες, η υπογειοποίηση και «μαγικό» εσωτερικό του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Το enwsi.gr στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: Οι φεγγίτες, η υπογειοποίηση και «μαγικό» εσωτερικό του γηπέδου της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X