Η ΑΕΚ... χαμηλώνει επίσημα το θέμα Παπαδημητρίου-Κωνστάντου

Η ΑΕΚ... χαμηλώνει επίσημα το θέμα Παπαδημητρίου-Κωνστάντου
Photo Credits: INTIME

Διαψεύδει τα σενάρια για τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Κωνστάντο η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις πληροφορίες που ήθελαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει μιλήσει με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Κώστα Κωνστάντο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ενωση έχει μιλήσει με τους Παπαδημητρίου-Κωνστάντο για να καλύψει τα καίρια κενά που υπάρχουν στον τρόπο λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Kαι αυτό θέλει να κάνει ο Μελισσανίδης με στέλεχος, στο πλάι του Ιλια Ιβιτς.

Παρόλα αυτά η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε επίσημα αυτές τις πληροφορίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως είναι «σενάρια φαντασίας» και προσέθεσε πως η ΑΕΚ βρίσκεται πριν από δύσκολα ματς και το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Παπαδημητρίου είναι παλαίμαχος παίκτης της Ξάνθης και στέλεχος της ακριτικής ομάδας για αρκετά χρόνια (αποχώρησε πέρυσι), ενώ ο Κώστας Κωνστάντος έχει δουλέψει στη Λάρισα και πρόσφατα στον Παναθηναϊκό ως συνδετικός κρίκος ομάδας-διοίκησης.

Και ο Μελισσανίδης έχοντας παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας και νοοτροπίας της ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X